Salata de cartofi a mamei
Salata de cartofi a mamei este o fără gluten și vegetarian farfurie. Această rețetă face 12 porții cu 212 calorii, 7g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați cartofi, ouă fierte, oțet și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Încercați Salata de cartofi a mamei, Salata de cartofi albi a mamei, și Jo Mama ' s Sweet Potato Pie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un ceainic mare, gătiți cartofii în apă sărată clocotită până se înmoaie.
Se scurge și se răcește. Cojiți cartofii; se taie în bucăți. Separați gălbenușurile de ou de albușuri. Puneți gălbenușurile deoparte. Se toacă albușurile și se adaugă la cartofi cu ceapă.
Într-un castron mic, gălbenușurile de piure. Se amestecă maioneza, laptele, oțetul, muștarul, zahărul, sarea și piperul.
Se toarnă peste cartofi; aruncă bine. Reglați condimentele dacă este necesar. Lingură într-un castron de servire.
Garnisiți cu felii de ou și boia de ardei. Se răcește până la servire.