Salata caldă de cartofi a mamei
Salata caldă de cartofi a mamei este o garnitură care servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană are 281 calorii, 6g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 114 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână cartofi Yukon gold, țelină, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ aproximativ 45 de minute. Vă este adus prin simple rețete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 0%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salata de cartofi (mama mea-cel mai bun!), Cea mai bună salată de cartofi a mamei, și Salata de cartofi a mamei.
Instrucțiuni
Puneți cartofii tocați într-o cratiță, acoperiți cu un centimetru de apă rece. Sare apa (o lingura pentru 2 litri de apa). Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la foc mic. Acoperă.
Se fierbe timp de 10 minute sau până când cartofii sunt fragede când sunt străpunși cu o furculiță.
Combinați cu ingredientele rămase în timp ce cartofii sunt încă calzi: puneți cartofii într-un castron mare de servire cu țelina, ceapa roșie, măslinele și pătrunjelul. A
DD oțetul de orez și uleiul în timp ce cartofii sunt încă calzi, astfel încât absorb pansamentul.
Se adaugă sare și piper după gust. Reglați oțetul și uleiul după gust.