Salata caldă de cartofi a mamei

Salata caldă de cartofi a mamei
Salata caldă de cartofi a mamei este o garnitură care servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană are 281 calorii, 6g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 114 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână cartofi Yukon gold, țelină, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ aproximativ 45 de minute. Vă este adus prin simple rețete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 0%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salata de cartofi (mama mea-cel mai bun!), Cea mai bună salată de cartofi a mamei, și Salata de cartofi a mamei.

Instrucțiuni

1
Puneți cartofii tocați într-o cratiță, acoperiți cu un centimetru de apă rece. Sare apa (o lingura pentru 2 litri de apa). Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la foc mic. Acoperă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se fierbe timp de 10 minute sau până când cartofii sunt fragede când sunt străpunși cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
3
Se scurge bine.
4
Combinați cu ingredientele rămase în timp ce cartofii sunt încă calzi: puneți cartofii într-un castron mare de servire cu țelina, ceapa roșie, măslinele și pătrunjelul. A
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
DD oțetul de orez și uleiul în timp ce cartofii sunt încă calzi, astfel încât absorb pansamentul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Sos De Prune1 1/2 Cani Sos De Prune
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Se adaugă sare și piper după gust. Reglați oțetul și uleiul după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
7
Se servește cald.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate81
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista