Salata bucătarului
Salata bucătarului este o fără gluten felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 36g de proteine, 41G de grăsime, și un total de 644 calorii. Pentru $3.83 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți ridichi, oțet de vin alb, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este grozav. Rețete similare sunt Iron Chef chinez-Chef Chen ' s Mapo Tofu, Chef Race: Faceți cunoștință cu Chef Robin, ea nu este nici un clopot de Sud, și Chef Race: Faceți Cunoștință Cu Stan, Bateristul A Devenit Bucătar.
Instrucțiuni
Tăiați morcovii și feliați ridichi subțiri.
Tăiați șunca în fâșii subțiri. Rupeți salatele în bucăți de mușcătură și într-un castron aruncați cu muguri. Într-o colander clătiți și scurgeți mazărea de pui. Ingredientele pentru salată pot fi preparate până în acest moment cu 4 ore înainte și refrigerate, acoperite.
Înjumătățiți ceapa pe lungime și feliați subțire transversal. Într-un castron mediu se dizolvă sarea în apă cu gheață și se amestecă ceapa.
Lăsați ceapa să stea cel puțin 15 minute și până la 1 oră.
Se toacă usturoiul. Într-un blender sau robot de bucătărie tocați mărunt ierburile și usturoiul cu oțet și sare și, cu motorul pornit, adăugați ulei într-un jet până se omogenizează. Pansamentul poate fi făcut cu 1 oră înainte și răcit, acoperit.
Cu un cojitor de legume radeți felii subțiri de la Parmigiano-Reggiano.
Se scurge ceapa și se usucă. Înjumătățiți roșiile. Într-un castron mare combinați toate ingredientele salatei și aruncați cu sos și sare și piper după gust.