Salata Balsamica de Legume

Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariene și rețete prietenoase cu fodmap în colecția dvs., Salata de legume balsamice ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 6. O porție conține 70 de calorii, 1 g de proteine și 4 g de grăsimi. Pentru 83 de cenți per porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, castraveți, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca un aperitiv ieftin. 13 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Cu un scor de 69%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată de legume la grătar cu balsamic, Salată de somon la grătar cu sos de legume și balsamic și Salată de legume cu dovleac Delicata caldă, balsamic și oregano.
Instrucțiuni
Într-un castron de salată, combinați roșiile și castraveții. Într-un castron mic, amestecați uleiul, oțetul, apa și amestecul de dressing.
Se toarnă peste legume și se amestecă.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegeri excelente pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Vigilance Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Vigilance Chardonnay]()
Vigilance Chardonnay
La altitudini cuprinse între 1.400 și 3.000 de picioare și situat la baza Muntelui Konocti, cândva un vulcan activ, Red Hills AVA prezintă dealuri ondulate, soluri vulcanice roșii și o briză cu efect de lac de la Clear Lake, unul dintre cele mai vechi lacuri naturale din America de Nord. . Fructul acestui vin a fost fermentat în butoi în proporție de 70% pentru a crea o bogăție cremoasă. O parte din fruct a fost supusă fermentației malolactice pentru a adăuga straturi de unt și complexitate vinului. Acest vin auriu de culoarea paiului are arome de măr verde și arome tropicale răcoritoare.