Salam De Desert Cu Ciocolată

Salam De Desert Cu Ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Salamul de desert cu ciocolată. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 475 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 84 de cenți pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 28 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți biscotti lungi, cafea, migdale tăiate și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Salam De Ciocolată, Salam De Ciocolată, și Snickers Salam De Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Poziționați un suport în centrul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Întindeți migdalele, nucile și biscotti zdrobiți într-un singur strat pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscottiBiscotti
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Coaceți până când nucile sunt ușor prăjite, 6 până la 8 minute. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Puneți untul și ciocolata într-un bol mediu rezistent la căldură și așezați vasul peste o tigaie cu apă abia fierbinte. Se amestecă până când ciocolata s-a topit și amestecul este neted, aproximativ 6 minute. Se amestecă cafeaua până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați migdalele, nucile, bucățile de biscotti și coaja de portocală și amestecați până se combină. Acoperiți vasul și dați-l la frigider până când este ferm, dar modelabil, 1 1/2 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
BiscottiBiscotti
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Împărțiți amestecul de ciocolată în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
7
Așezați jumătate din amestec în centrul unei bucăți de folie de plastic de 18 inci. Folosind o spatulă, formați amestecul într-un buștean, de aproximativ 7 inci lungime și 2 inci în diametru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
8
Rotiți jurnalul în plastic și răsuciți capetele pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
9
Rotiți înainte și înapoi pe o suprafață de lucru de câteva ori pentru a face jurnalul uniform rotund. Repetați cu amestecul de ciocolată rămas. Refrigerați buștenii până când sunt fermi, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
10
Întindeți zahărul cofetarilor pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
11
Scoateți folia de plastic din bușteni, apoi rulați-le în zahăr până când sunt acoperite. Folosind o perie de patiserie, îndepărtați excesul de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
12
Lăsați buștenii să stea la temperatura camerei timp de 15 minute. Folosind un cuțit ascuțit zimțat, tăiați buștenii în felii groase de 1/2 inci și serviți.
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
13
Nota bucătarului: desertul poate fi înghețat până la 1 lună. Dezghețați la temperatura camerei timp de 25 de minute înainte de feliere.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista