Salam De Desert Cu Ciocolată

Salam De Desert Cu Ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Salamul de desert cu ciocolată. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 475 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 84 de cenți pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 28 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți biscotti lungi, cafea, migdale tăiate și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Salam De Ciocolată, Salam De Ciocolată, și Snickers Salam De Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Poziționați un suport în centrul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Întindeți migdalele, nucile și biscotti zdrobiți într-un singur strat pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscottiBiscotti
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
3
Coaceți până când nucile sunt ușor prăjite, 6 până la 8 minute. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Puneți untul și ciocolata într-un bol mediu rezistent la căldură și așezați vasul peste o tigaie cu apă abia fierbinte. Se amestecă până când ciocolata s-a topit și amestecul este neted, aproximativ 6 minute. Se amestecă cafeaua până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați migdalele, nucile, bucățile de biscotti și coaja de portocală și amestecați până se combină. Acoperiți vasul și dați-l la frigider până când este ferm, dar modelabil, 1 1/2 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
BiscottiBiscotti
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Împărțiți amestecul de ciocolată în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
7
Așezați jumătate din amestec în centrul unei bucăți de folie de plastic de 18 inci. Folosind o spatulă, formați amestecul într-un buștean, de aproximativ 7 inci lungime și 2 inci în diametru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
8
Rotiți jurnalul în plastic și răsuciți capetele pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
9
Rotiți înainte și înapoi pe o suprafață de lucru de câteva ori pentru a face jurnalul uniform rotund. Repetați cu amestecul de ciocolată rămas. Refrigerați buștenii până când sunt fermi, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
10
Întindeți zahărul cofetarilor pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
11
Scoateți folia de plastic din bușteni, apoi rulați-le în zahăr până când sunt acoperite. Folosind o perie de patiserie, îndepărtați excesul de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
12
Lăsați buștenii să stea la temperatura camerei timp de 15 minute. Folosind un cuțit ascuțit zimțat, tăiați buștenii în felii groase de 1/2 inci și serviți.
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
13
Nota bucătarului: desertul poate fi înghețat până la 1 lună. Dezghețați la temperatura camerei timp de 25 de minute înainte de feliere.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista