Salam De Desert Cu Ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Salamul de desert cu ciocolată. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 475 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 84 de cenți pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 28 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți biscotti lungi, cafea, migdale tăiate și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Salam De Ciocolată, Salam De Ciocolată, și Snickers Salam De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați un suport în centrul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Întindeți migdalele, nucile și biscotti zdrobiți într-un singur strat pe o foaie de copt.
Coaceți până când nucile sunt ușor prăjite, 6 până la 8 minute. Se răcește complet.
Puneți untul și ciocolata într-un bol mediu rezistent la căldură și așezați vasul peste o tigaie cu apă abia fierbinte. Se amestecă până când ciocolata s-a topit și amestecul este neted, aproximativ 6 minute. Se amestecă cafeaua până se omogenizează.
Adăugați migdalele, nucile, bucățile de biscotti și coaja de portocală și amestecați până se combină. Acoperiți vasul și dați-l la frigider până când este ferm, dar modelabil, 1 1/2 până la 2 ore.
Împărțiți amestecul de ciocolată în jumătate.
Așezați jumătate din amestec în centrul unei bucăți de folie de plastic de 18 inci. Folosind o spatulă, formați amestecul într-un buștean, de aproximativ 7 inci lungime și 2 inci în diametru.
Rotiți jurnalul în plastic și răsuciți capetele pentru a sigila.
Rotiți înainte și înapoi pe o suprafață de lucru de câteva ori pentru a face jurnalul uniform rotund. Repetați cu amestecul de ciocolată rămas. Refrigerați buștenii până când sunt fermi, aproximativ 1 oră.
Întindeți zahărul cofetarilor pe o farfurie.
Scoateți folia de plastic din bușteni, apoi rulați-le în zahăr până când sunt acoperite. Folosind o perie de patiserie, îndepărtați excesul de zahăr.
Lăsați buștenii să stea la temperatura camerei timp de 15 minute. Folosind un cuțit ascuțit zimțat, tăiați buștenii în felii groase de 1/2 inci și serviți.
Nota bucătarului: desertul poate fi înghețat până la 1 lună. Dezghețați la temperatura camerei timp de 25 de minute înainte de feliere.