Salade Nicoise este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 2 porții. O porție conține 571 calorii, 41G de proteine, și 29G de grăsime. Pentru $2.71 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. Această rețetă de la nigella.com are 73 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână hamsii, conserve de ton, crutoane și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Cu o lingură scor de 93%, acest fel de mâncare este grozav. Rețete similare sunt Salade Ni Cumcrooise, Salade Nicoise, și Salade Nicoise.
Instrucțiuni
1
Puneți ouăle într-o tigaie cu apă rece, aduceți la fierbere și lăsați să buleze timp de 7 minute. Trei minute, adăugați fasolea congelată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
2
Scurgeți atât fasolea, cât și ouăle; lăsați ouăle să stea într-un castron sub apă rece și țineți fasolea într-o sită chiar sub robinet pentru o clipă, astfel încât ouăle și fasolea să nu mai gătească și fasolea să se răcească.Răsturnați roșiile și uleiul lor într-un castron, adăugați măslinele și amestecați ușor.Aranjați salata pe un vas de servire și apoi acoperiți cu amestecul de roșii-măsline, salvându-le sucurile aromate în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
Aluat De Pâine De Porumb
Toppinguri, Opționale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Scurgeți tonul și așezați bucăți din el împreună cu roșiile și măslinele, apoi presărați cu fasolea scursă.Folosind sucurile rezervate rămase în vasul amestecului de roșii, faceți pansamentul: amestecați uleiul de măsline, sucul de lămâie, sarea și zahărul și turnați peste salată.Curățați și sfărâmați ouăle aproape, dar nu destul de tari, și adăugați la salată împreună cu crutoanele, fileurile de hamsii (dacă se utilizează) și frunzele de busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turte De Vițel
Fasole Verde Gata Tunsă
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Crutoane
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Aluat De Pâine De Porumb
Toppinguri, Opționale
Suc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Mandarine, Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat