Nevoie de o pescatarian hor d ' oeuvre? Sake-midii aburite cu ghimbir, Miso și spanac ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 33g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 649 calorii. Pentru $3.73 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de midii, pâine țărănească, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma pâinea, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Pâine Cu Banane ca desert. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt sake-midii aburite, Sake-Midii Aburite, și Sake-Midii Aburite.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
2
Ungeți pâinea cu ulei de măsline și transferați-o pe o foaie de copt. Se fierbe pâinea la câțiva centimetri de foc, întorcându-se o dată, timp de 2 minute, până devine aurie și prăjită. Frecați ușor întregul cățel de usturoi peste pâine prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1-1/2 Căni De Bere
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
3
Într-o oală mare, adâncă, încălziți 1/4 cană de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Adăugați șalota, usturoiul feliat și ghimbirul, condimentați ușor cu sare și piper și gătiți la foc mare, amestecând, până când usturoiul se înmoaie și se rumeneste ușor, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Frișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
5
Adăugați midii și gătiți, amestecând, timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete Uscate
6
Adăugați sake-ul, acoperiți și aburiți midiile până se deschid, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete Uscate
Sos Japonez De Susan
7
Se ia de pe foc. Folosind o lingură cu fante, transferați midiile în 4 boluri adânci, aruncând orice midii care nu se deschid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Adăugați untul, miso-ul și spanacul în bulion, învârtind și agitând oala până când untul se topește și spanacul se ofilește. Turnați încet bulionul peste midii, oprindu-vă înainte de a ajunge la nisipul din fundul oalei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete Uscate
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Miso
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
9
Serviți midiile cu toasturile de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete Uscate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.