Sake-midii aburite cu ghimbir, Miso și spanac
Nevoie de o pescatarian hor d ' oeuvre? Sake-midii aburite cu ghimbir, Miso și spanac ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 33g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 649 calorii. Pentru $3.73 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de midii, pâine țărănească, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma pâinea, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Pâine Cu Banane ca desert. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt sake-midii aburite, Sake-Midii Aburite, și Sake-Midii Aburite.
Instrucțiuni
Ungeți pâinea cu ulei de măsline și transferați-o pe o foaie de copt. Se fierbe pâinea la câțiva centimetri de foc, întorcându-se o dată, timp de 2 minute, până devine aurie și prăjită. Frecați ușor întregul cățel de usturoi peste pâine prăjită.
Într-o oală mare, adâncă, încălziți 1/4 cană de ulei de măsline.
Adăugați șalota, usturoiul feliat și ghimbirul, condimentați ușor cu sare și piper și gătiți la foc mare, amestecând, până când usturoiul se înmoaie și se rumeneste ușor, aproximativ 3 minute.
Adăugați midii și gătiți, amestecând, timp de 1 minut.
Adăugați sake-ul, acoperiți și aburiți midiile până se deschid, aproximativ 5 minute.
Se ia de pe foc. Folosind o lingură cu fante, transferați midiile în 4 boluri adânci, aruncând orice midii care nu se deschid.
Adăugați untul, miso-ul și spanacul în bulion, învârtind și agitând oala până când untul se topește și spanacul se ofilește. Turnați încet bulionul peste midii, oprindu-vă înainte de a ajunge la nisipul din fundul oalei.
Serviți midiile cu toasturile de usturoi.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Coutures este din trei parcele care se învecinează cu Meursault cu vârste de viță de vie de la 15 la 51 de ani. Solurile sunt predominant argile (argilă), aducând greutate și textură acestui Bourgogne Blanc.Vintage-ul din 2015 prezintă arome de pepene copt, alune și cremă de lămâie și tind să fie mai largi și mai texturate decât vinurile din satele învecinate. Îmbătrânirea butoaielor mici de stejar francez dă note de pâine prăjită și vanilie.Burgundia albă, cu bogăția, textura și aromele prăjite, se asortează bine cu peștele ușor și crustaceele și poate contrabalansa sosurile pe bază de cremă. Chardonnay în vârstă de stejar din climă mai caldă se pretează bine peștelui la grătar, amidonului, untului și nucilor prăjite.