Sake Ghimbir Somon Glazurat
Somonul glazurat cu ghimbir de Sake necesită aproximativ 2 ore și 45 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 40 de porții cu 326 calorii, 7g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 37 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână usturoi, zahăr, sos de soia și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Vă este adus prin simple rețete. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 48%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Sake Ghimbir Somon Glazurat, Friptură de flanc de ghimbir cu legume glazurate de Sake, și Sake și ghimbir Soba taitei somon se amestecă Fry.
Instrucțiuni
Amestecați sosul de soia, sake, mirin, ghimbir, usturoi, fulgi de chile și zahăr într-un castron mediu.
Așezați fileurile de somon într-o pungă rezistentă la congelator.
Se toarnă marinada în punga congelatorului cu peștele. Sigilați punga congelatorului și puneți-o într-un vas de copt (astfel încât, dacă punga se scurge, să nu ajungă peste tot în frigider).
Scoateți fileurile de somon din marinată.
Așezați marinada într-o cratiță mică și încălziți-o până fierbe. Fierbeți-l câteva minute sau până când sosul s-a redus la jumătate.3o metodă de grătar
Periați grătarele cu ulei de măsline; preîncălziți grătarul la foc mediu.
Așezați fileurile de somon pe o bucată de folie de aluminiu (periată cu ulei de măsline) peste grătarul grătarului, cu pielea în jos.
Periați somonul cu glazura de marinată. Acoperiți grătarul. Gatiti somonul 6-10minute (in functie de grosimea fileurilor), periand din nou cu marinata la jumatatea fierberii, pana cand somonul este abia fiert si usor fulgi cu o furculita.3b metoda de prăjire în tigaie
Încălziți câteva linguri de ulei de măsline într-o tigaie la foc mediu-mare. Prăjiți somonul de 3 până la 4 minute pe parte, ungând frecvent cu marinada.
Serviți odată ce somonul este abia gătit și este ușor de fulgi cu o furculiță.Metoda de coacere 3c
Preîncălziți cuptorul la 177°.tapetați un vas de copt cu folie de aluminiu.
Ungeți partea superioară a foliei cu ulei de măsline.
Așezați somonul pe folie, cu pielea în jos.
Coaceți timp de 10-15 minute, în funcție de cât de groase sunt fileurile, ungând frecvent cu marinada, până când somonul este abia gătit și este ușor descuamat cu o furculiță.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este la Crema Russian River Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
![La Crema Russian River Chardonnay]()
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.