Sake Ghimbir Somon Glazurat

Somonul glazurat cu ghimbir de Sake ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $ 4.79 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 427 calorii. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, ghimbir, mirin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1255 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Vă este adus prin simple rețete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Friptură de flanc de ghimbir cu legume glazurate de Sake, Sake și ghimbir Soba taitei somon se amestecă Fry, și Sake - somon Sockeye aburit cu unt de Sake.
Instrucțiuni
Amestecați sosul de soia, sake, mirin, ghimbir, usturoi, fulgi de chile și zahăr într-un castron mediu.
Așezați fileurile de somon într-o pungă rezistentă la congelator.
Se toarnă marinada în punga congelatorului cu peștele. Sigilați punga congelatorului și puneți-o într-un vas de copt (astfel încât, dacă punga se scurge, să nu ajungă peste tot în frigider).
Se pune la frigider și se răcește cel puțin o oră, de preferință câteva ore.
Scoateți fileurile de somon din marinată.
Așezați marinada într-o cratiță mică și încălziți-o până fierbe. Fierbeți-l câteva minute sau până când sosul s-a redus la jumătate.
Periați grătarele cu ulei de măsline; preîncălziți grătarul la foc mediu.
Așezați fileurile de somon pe o bucată de folie de aluminiu (periată cu ulei de măsline) peste grătarul grătarului, cu pielea în jos.
Periați somonul cu glazura de marinată. Acoperiți grătarul.
Gatiti somonul 6-10 minute (in functie de grosimea fileurilor), periand din nou cu marinata la jumatatea fierberii, pana cand somonul este abia fiert si usor fulgi cu o furculita.
Metoda de prăjire în tigaie
Încălziți câteva linguri de ulei de măsline într-o tigaie la foc mediu-mare. Prăjiți somonul 3 până la 4 minute pe fiecare parte, ungând frecvent cu marinada.
Serviți odată ce somonul este abia gătit și este ușor de fulgi cu o furculiță.
Preîncălziți cuptorul la 350 buc. F. tapetați un vas de copt cu folie de aluminiu.
Ungeți partea superioară a foliei cu ulei de măsline.
Așezați somonul pe folie, cu pielea în jos.
Coaceți timp de 10-15 minute, în funcție de cât de groase sunt fileurile, ungând frecvent cu marinada, până când somonul este abia gătit și este ușor descuamat cu o furculiță.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
![Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay]()
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Rancho Santa Rosa Vineyard a fost conceput inițial ca micro-podgorii individuale delimitate în 59 de blocuri unice bazate pe sol, expunere, altitudine, grad, portaltoi și clonă. Rancho Santa Rosa produce vinuri remarcabil de bogate și mătăsoase.