Sage-Vinete La Grătar

Sage-Vinete La Grătar
Sage-vinete la gratar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 37 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare, piper, unt de salvie și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, care este solid. Rețete similare includ Apple-Sage glazurat curcan întreg la grătar cu mere la grătar, Frigarui de miel și smochine la grătar cu glazură de mentă-piper și vinete la grătar, și Vinete La Grătar Cu Oțet Balsamic, Feta Și Baghetă La Grătar.

Instrucțiuni

1
Tăiați vinetele transversal în felii de 1/2 inch; presărați părțile tăiate cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
2
Așezați într-un singur strat pe prosoape de hârtie; lăsați să stea 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
3
Clătiți vinetele cu apă și uscați-le. Aranjați într-un singur strat într-un coș de grătar ușor uns.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Topiți untul de salvie într-o cratiță mică la foc mic; amestecați ardeiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Periați vinetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
6
Gătiti, acoperit cu capac de grătar, peste cărbuni fierbinți (350 până la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
7
12 până la 15 minute sau până se rumenesc ușor, întorcând și perindând cu amestec de unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista