Sage-Vinete La Grătar
Sage-vinete la gratar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 37 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare, piper, unt de salvie și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, care este solid. Rețete similare includ Apple-Sage glazurat curcan întreg la grătar cu mere la grătar, Frigarui de miel și smochine la grătar cu glazură de mentă-piper și vinete la grătar, și Vinete La Grătar Cu Oțet Balsamic, Feta Și Baghetă La Grătar.
Instrucțiuni
Tăiați vinetele transversal în felii de 1/2 inch; presărați părțile tăiate cu sare.
Așezați într-un singur strat pe prosoape de hârtie; lăsați să stea 1 oră.
Clătiți vinetele cu apă și uscați-le. Aranjați într-un singur strat într-un coș de grătar ușor uns.
Topiți untul de salvie într-o cratiță mică la foc mic; amestecați ardeiul.
Gătiti, acoperit cu capac de grătar, peste cărbuni fierbinți (350 până la 40
12 până la 15 minute sau până se rumenesc ușor, întorcând și perindând cu amestec de unt topit.