Sage-cotlet de porc frecat cu gust de piersici murate
Această rețetă servește 35. Dacă 58 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., cotletul de porc frecat-salvie cu gust de piersici murate ar putea fi un super fără gluten și fără lactate rețetă pentru a încerca. O porție conține 80 calorii, 7g de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți cotlete de coaste de porc, frunze de salvie, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sage a frecat cotletul de porc cu Slaw cald de mere, Spice frecat cotlet de porc cu Mango piersic Chutney, și Cotlete de porc la grătar cu gust de piersici de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, combinați oțetul de vin alb cu apa, zahărul, semințele de muștar, frunza de dafin, 1 lingură de boabe de piper întregi și 2 linguri de sare și aduceți la fierbere pentru a dizolva zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin Alb
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Pentru Asezonarea Cărnii
Grăsime De Porc înapoi
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Puneți piersicile tăiate cubulețe într-un bol mare, rezistent la căldură și turnați saramura fierbinte peste ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Lăsați piersicile să stea 1 oră, apoi refrigerați-le aproximativ 30 de minute, până când piersicile sunt răcite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
4
Între timp, într-un castron mic, combinați 1 lingură de ulei cu salvia tocată, piperul măcinat grosier și 1 lingură plus 1 linguriță de sare. Frecați amestecul peste cotlet și lăsați să stea 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Măcinat Grosier
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
6
Într-o tigaie mare rezistentă la cuptor, încălziți 1 lingură de ulei până strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
7
Adăugați cotletele în tigaie și gătiți la foc moderat până se rumenesc, 3 minute pe fiecare parte.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
8
Transferați tigaia în cuptor și prăjiți timp de 5 minute, până când un termometru citit instantaneu introdus în cea mai groasă parte a cărnii cea mai apropiată de os înregistrează 14
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Roșii Feliate, Opțional
Zahăr Galben și Stropi Asortați
9
Transferați cotletele pe o farfurie pentru a vă odihni timp de 10 minute.
10
Între timp, într-o tigaie medie, încălziți restul de 1 lingură de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
11
Adăugați frunzele de salvie și gătiți la foc moderat până când sunt crocante, aproximativ 1 minut pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
12
Puneți un cotlet de porc pe fiecare farfurie. Folosind o lingură cu fante, acoperiți fiecare cotlet cu aproximativ 1/2 cană de piersici murate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
13
Garnisiți cu frunzele de salvie prăjite și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Ai putea încerca Laguna Winery râul rus Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.