Saffron Rouille
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Saffron Rouille. Această rețetă fără gluten, fără lactate, 30 întregi și vegetariene servește 6 și costă 38 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 337 calorii. 10 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ardei prăjiți, fire de șofran, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Supă provensală de pește cu Rouille de șofran, Bouillabaisse infuzat cu șofran cu Rouille de pesmet, și Ingredientul Secret (șofran): salată de vinete prăjite cu iaurt de șofran pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați șofranul peste apă fierbinte într-o ceașcă mică și lăsați să stea 1 minut.
Amestecați amestecul de șofran cu ingredientele rămase și 1/4 linguriță de sare într-un blender până se omogenizează.
·În loc de proprii ardei prăjiți, puteți folosi ardei roșii prăjiți îmbuteliați clătiți.* Rouille poate fi făcută cu 2 zile înainte și răcită, acoperită.