Saffron Kulfi

Saffron Kulfi
Șofranul Kulfi este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 10 porții. Această garnitură are 235 calorii, 6g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați fire de șofran, cardamom măcinat, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 24%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Șofran Mango Fistic Kulfi Popsicles, kulfi falooda , cum să faci Kulfi falooda, și Ingredientul Secret (șofran): salată de vinete prăjite cu iaurt de șofran.

Instrucțiuni

1
Combinați 2 linguri de apă și șofran într-un castron mic pentru microunde; Cuptor cu microunde la maxim 20 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
2
Combinați amestecul de șofran și ingredientele rămase într-un vas de copt pătrat de 8 inci, amestecând cu un tel. Acoperiți cu folie de plastic; congelați 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Tava De CoptTava De Copt
BatetiBateti
3
Lăsați să se înmoaie ușor la temperatura camerei înainte de servire.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista