Sachertorte

Sachertorte
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Sachertorte. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 389 calorii. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de zahăr, ciocolată dulce-amăruie, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare sunt Sachertorte, Sachertorte, și Sachertorte.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Ungeți o tigaie rotundă de 9 inci cu unt și praf cu făină. Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament. Într-un cazan dublu sau într-un castron mediu așezat peste o cratiță cu apă clocotită sau într-un cuptor cu microunde, încălziți chipsurile de ciocolată până se topesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%1/2 Linguriță Lapte 2%
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
Creveți SotațiCreveți Sotați
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se ia de pe foc și se amestecă până se omogenizează.
4
Într-un castron mare, folosind un mixer de mână, bateți untul cu zahărul și scorțișoara cofetarilor până la palid și cremos, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați gălbenușurile de ou, pe rând, bătând după fiecare adăugare până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
6
Adăugați ciocolata topită și bateți până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
7
Într-un alt castron mare, folosind bătăi curate, bateți albușurile la viteză medie până se îngroașă ușor și spumoase, aproximativ 2 minute. Adăugați treptat zahărul granulat și bateți până când albii dețin un vârf moale. Folosind o spatulă de cauciuc, amestecați o treime din albușurile bătute în amestecul de gălbenușuri pentru a-l ușura. Îndoiți ușor acest amestec în albușurile rămase până se omogenizează. Îndoiți făina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Folosind o spatulă offset, întindeți aluatul în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Transferați la cuptor și coaceți până când o scobitoare introdusă în mijloc iese curată, 35 până la 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Scoateți tortul din cuptor și răsturnați-l cu grijă pe foaia de copt pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Lăsați tortul să se răcească aproximativ 20 de minute.
12
Între timp, faceți siropul de rom: într-o cratiță mică, combinați zahărul cu apa și gătiți la foc mediu, amestecând ocazional, până când zahărul se dizolvă. Se amestecă romul, se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
13
Periați Generos tortul peste tot cu o parte din siropul de rom; rezervați siropul rămas. Acoperiți tortul cu folie de plastic și dați-l la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
14
Tăiați tortul orizontal în jumătate.
15
Periați fiecare parte tăiată generos cu siropul de rom.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Miere De CitriceMiere De Citrice
16
Întindeți 1/2 cană de gem uniform pe fundul tortului. Puneți cealaltă jumătate deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
GemGem
17
Întindeți restul de 1 cană de gem uniform pe partea superioară și pe părțile laterale ale tortului. Se dă la frigider până se fixează, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
GemGem
18
Faceți glazura: într-un cazan dublu sau într-un castron mediu așezat peste o cratiță cu apă clocotită sau într-un cuptor cu microunde, încălziți ciocolata cu untul până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
19
Se ia de pe foc, se amestecă până se omogenizează și se lasă să se răcească ușor.
20
Scoateți tortul din frigider.
21
Se toarnă glazura deasupra și părțile laterale ale tortului, apoi se întinde uniform pe tot tortul. Dați la frigider tortul până când glazura este setată, 5 până la 10 minute, înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
22
Transferați tortul pe o farfurie și serviți.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Revista