Sachertorte

Sachertorte
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Sachertorte. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 389 calorii. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de zahăr, ciocolată dulce-amăruie, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare sunt Sachertorte, Sachertorte, și Sachertorte.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Ungeți o tigaie rotundă de 9 inci cu unt și praf cu făină. Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament. Într-un cazan dublu sau într-un castron mediu așezat peste o cratiță cu apă clocotită sau într-un cuptor cu microunde, încălziți chipsurile de ciocolată până se topesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheesecake NouCheesecake Nou
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Se ia de pe foc și se amestecă până se omogenizează.
4
Într-un castron mare, folosind un mixer de mână, bateți untul cu zahărul și scorțișoara cofetarilor până la palid și cremos, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Adăugați gălbenușurile de ou, pe rând, bătând după fiecare adăugare până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
6
Adăugați ciocolata topită și bateți până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
7
Într-un alt castron mare, folosind bătăi curate, bateți albușurile la viteză medie până se îngroașă ușor și spumoase, aproximativ 2 minute. Adăugați treptat zahărul granulat și bateți până când albii dețin un vârf moale. Folosind o spatulă de cauciuc, amestecați o treime din albușurile bătute în amestecul de gălbenușuri pentru a-l ușura. Îndoiți ușor acest amestec în albușurile rămase până se omogenizează. Îndoiți făina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Folosind o spatulă offset, întindeți aluatul în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Transferați la cuptor și coaceți până când o scobitoare introdusă în mijloc iese curată, 35 până la 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Scoateți tortul din cuptor și răsturnați-l cu grijă pe foaia de copt pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Lăsați tortul să se răcească aproximativ 20 de minute.
12
Între timp, faceți siropul de rom: într-o cratiță mică, combinați zahărul cu apa și gătiți la foc mediu, amestecând ocazional, până când zahărul se dizolvă. Se amestecă romul, se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
13
Periați Generos tortul peste tot cu o parte din siropul de rom; rezervați siropul rămas. Acoperiți tortul cu folie de plastic și dați-l la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
14
Tăiați tortul orizontal în jumătate.
15
Periați fiecare parte tăiată generos cu siropul de rom.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Miere De CitriceMiere De Citrice
16
Întindeți 1/2 cană de gem uniform pe fundul tortului. Puneți cealaltă jumătate deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
GemGem
17
Întindeți restul de 1 cană de gem uniform pe partea superioară și pe părțile laterale ale tortului. Se dă la frigider până se fixează, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
GemGem
18
Faceți glazura: într-un cazan dublu sau într-un castron mediu așezat peste o cratiță cu apă clocotită sau într-un cuptor cu microunde, încălziți ciocolata cu untul până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
19
Se ia de pe foc, se amestecă până se omogenizează și se lasă să se răcească ușor.
20
Scoateți tortul din frigider.
21
Se toarnă glazura deasupra și părțile laterale ale tortului, apoi se întinde uniform pe tot tortul. Dați la frigider tortul până când glazura este setată, 5 până la 10 minute, înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
22
Transferați tortul pe o farfurie și serviți.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Revista