Sac Valley Muschiulet De Porc La Gratar

Sac Valley muschiulet de porc la gratar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 214 calorii, 32g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați salvie, cabernet sauvignon, sare de mare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este plăcută de 5 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 69%. Rețete similare sunt Muschiulet de porc la gratar cu salsa de Avocado-piersica si Guacamole Tomatillo la gratar, Filet de porc umplut peste Kale la grătar stropit cu whisky de piersici la grătar Beurre Blanc, și Mușchi de porc la grătar din Caraibe cu salsa de ananas la grătar.
Instrucțiuni
Scoateți filetul de porc din frigider și lăsați să ajungă la temperatura camerei, aproximativ 1 oră.
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare și ungeți ușor grătarul. Frecați carnea de porc cu uleiul de măsline, apoi presărați sare, piper, rozmarin și salvie; frecați ierburile în carnea de porc.
Gătiti pe grătarul preîncălzit până când filetul este crocant pe toate părțile, aproximativ 15 minute. Reduceți căldura la minim și continuați să gătiți, întorcându-vă ocazional, până când carnea de porc nu mai este roz în centru, aproximativ 60 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru trebuie să citească 145 grade F (63 grade C). În timp ce carnea de porc se gătește, aduceți murele și vinul la fiert într-o cratiță mică la foc mare. Reduceți căldura la minim și continuați să fierbeți până când boabele au izbucnit și sosul s-a redus Ușor, 10 până la 20 de minute.
Lăsați carnea să se odihnească cu 10 minute înainte de feliere; serviți cu sosul de mure.