S ' more Pizza

S ' more Pizza
Reteta s ' more Pizza ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 25 minute. Acest curs principal are 2412 calorii, 49G de proteine, și 87G de grăsime per portie. Pentru $ 8.28 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 13 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână piper cayenne, unt, batoane de ciocolată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați TJ Hooker Pizza (Chipotle BBQ și ananas Chili dulce + jalape pizza cu Bacon Unixto), Pizza de pui, sparanghel și ciuperci la grătar cu crustă de pizza de panificație Blackbird, și Brânză Margarita Pizza Hummus cu pâine de pizza Pesto la grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Formați aluatul de pizza în două runde de 12 până la 14 inci, groase de 1/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(cum Ar Fi Chanterelles, Shiitake, Enoki și Cremini)(cum Ar Fi Chanterelles, Shiitake, Enoki și Cremini)
3
Coaceți, de preferință pe o piatră de pizza sau o tigaie pentru pizza, timp de 4 până la 6 minute sau până când abia începe să se rumenească. Lăsați cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)
Carne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru ScoiciCarne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru Scoici
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
În timp ce crusta de pizza se coace, prăjiți migdalele într-o tigaie uscată medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii De Brânză Mozzarella Tăiată în Felii Subțiri8 Uncii De Brânză Mozzarella Tăiată în Felii Subțiri
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Transferați migdalele pe o farfurie pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
6
Topiți untul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Adăugați firimiturile de cracker graham, pudra de chili, cayenne și sare. Gatiti timp de 2 pana la 3 minute, pana cand firimiturile sunt bine acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Suc Proaspăt De Lămâie (aproximativ 2 Lămâi Mari)1/2 Cană Suc Proaspăt De Lămâie (aproximativ 2 Lămâi Mari)
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
8
Se scoate de pe foc și se lasă deoparte.
9
Pentru fiecare pizza, acoperiți crusta cu jumătate din marshmallows și împrăștiați jumătate din ciocolată peste marshmallows. Reveniți la cuptor timp de 3 până la 5 minute, până când marshmallows sunt umflate și ușor rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare Subțiri De Covrigi Sau ScobitoriBețișoare Subțiri De Covrigi Sau Scobitori
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Presărați pizza cu jumătate din amestecul de cracker graham și acoperiți cu jumătate din migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Graham întregi, Rupti în Bucăți MariBiscuiți Graham întregi, Rupti în Bucăți Mari
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
11
Lăsați să se odihnească 3 până la 4 minute, feliați și serviți. Repetați pentru a face a doua pizza.
12
Fotografie de Yunhee Kim

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Caposaldo Chianti. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti este roșu rubiniu, cu un parfum fructat, textură netedă, structură excelentă și un finisaj lung și elegant.Cel mai bun cu pizza și paste cu sosuri pe bază de roșii sau carne.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții2
Scor De Sănătate15
Revista