S. H. Fernando Jr. ' s Hoppers

S. H. Fernando Jr. ' s Hoppers
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați S. H. Fernando Jr.Hoppers. Această rețetă face 10 porții cu 331 calorii, 4G de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 36 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, lapte de cocos, făină de orez și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați S. H. Fernando Jr. Curry cu nuci de caju, Creveții diavoliți ai lui S. H. Fernando Jr., și Budinca cu cremă de nucă de cocos a lui S. H. Fernando Jr. pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se dizolvă drojdia în apa călduță. Cerneti faina intr-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați sare, zahăr, amestec de drojdie și amestecați bine pentru a forma un aluat rigid. Lăsați deoparte să crească timp de 2 până la 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Adăugați laptele de cocos și un vârf de bicarbonat de sodiu în aluat și lăsați-l deoparte încă o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
4
Se amestecă bine.
5
Ungeți o tigaie cu buncăr (sau o tigaie sferică similară) și încălziți la flacără medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Se toarnă într-o lingură de aluat și rotiți tava astfel încât întreaga suprafață este acoperită. Gatiti pana cand buncărul este crocant în jurul marginilor (aproximativ 2 minute). Continuând să faceți buncăre, ungeți tigaia după ce se face fiecare buncăr.Variație: pentru un buncăr de ouă, după ce ați turnat aluatul în tigaie, rupeți un ou în centru și acoperiți și gătiți până când ați terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista