Răzbunarea lui Dracula (Penne la cuptor cu cârnați și usturoi)

Nu poți avea niciodată prea multe rețete de fel principal, așa că încearcă Dracula ' s Revenge (Penne la cuptor cu cârnați și usturoi). Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 359 calorii, 22g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 10. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână margarină, lapte, brânză elvețiană și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până margarina băț ai putea urma acest curs principal cu Ooey-Gooey Unt De Arahide-Ciocolată Negrese ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Încercați Penne cu cârnați, usturoi și Broccoli Rabe, Paste Penne cu usturoi și ierburi cu cârnați, și Penne la cuptor cu cârnați italieni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Îndepărtați pielea albă de hârtie de pe capetele de usturoi (nu curățați și nu separați cuișoarele). Înfășurați fiecare cap separat în folie.
Coaceți la 350 timp de 1 oră; se răcește 10 minute. Cuișoare Separate; strângeți pentru a extrage pulpa de usturoi. Aruncați piei. Pune usturoiul deoparte.
Creșteți temperatura cuptorului la 40
Scoateți carcasele din cârnați. Gătiți cârnații într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu până se rumenesc, amestecând pentru a se sfărâma.
Scoateți din tigaie cu o lingură cu fante.
Așezați cârnații într-un castron mare; amestecați salvie și rozmarin.
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu. Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Adăugați făina în untul topit, amestecând cu un bici. Adăugați treptat laptele; gatiti pana se ingroasa usor, amestecand continuu cu un tel (aproximativ 10 minute). Se amestecă usturoiul prăjit, brânzeturile, sarea și piperul.
Scoateți amestecul de pe foc.
Adăugați 5 1/2 căni de sos de brânză și paste fierte în cârnați, amestecând pentru a acoperi. Puneți amestecul de paste într-un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit. Se acoperă cu sosul rămas.
Coaceți la 400 timp de 15 minute sau până când se încălzește bine.