Răsăritul soarelui Eggbert
Răsăritul lui Eggbert este un fără gluten felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 3182 calorii, 266g de proteine, și 199g de grăsime fiecare. Pentru $ 29.77 pe portie, această rețetă acoperă 65% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 27 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ulei de canolan, cartofi prăjiți, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este excelent. Încercați Eggberts Sunriser, și Eggberts Sunriser pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F. prăjiți maronii de hash și pene de cartofi în ulei de canola în skillets separate conform instrucțiunilor pachetului până se rumenesc și sunt crocante. Condimentează cu sare și piper. (De asemenea, puteți coace cartofii la cuptor, dacă preferați.)
Se scurge pe prosoape de hârtie și se menține cald.
Încălziți 2 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mediu. Aruncați legumele și șunca; aruncați câteva minute, până când ceapa se înmoaie. Opriți focul și lăsați să rămână în tigaie.
În 4 skillets individuale rezistente la cuptor (sau unul foarte mare), strat maro hash, amestec veggie-sunca si branza rasa.
Se introduce la cuptor pentru un minut sau două, până când brânza se topește.
Scoateți din cuptor cu o mănușă de cuptor, deoarece tigaia va fi fierbinte.
Topiți restul de 2 linguri de unt într-o tigaie antiaderentă și prăjiți ouăle conform specificațiilor oaspeților dvs.
Așezați 5 pene de cartofi peste partea superioară a brânzei topite, apoi acoperiți cu 2 ouă pe tigaie. Lingurați salsa sau pico de gallo deasupra și serviți imediat.
Fotografie de Coral Von Zumwalt