Nevoie de o mâncare vegetariană de dimineață? Răsucirile pentru micul dejun cu alune de portocale ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 153 calorii. Această rețetă servește 22. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de apă, sare, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Răsuciri De Mic Dejun Cu Nuci De Miere, Cidru fierbinte cu răsuciri portocalii, și Provocarea Brutarilor îndrăzneți: Panna Cotta de fasole de vanilie și portocale de sânge cu sos de caramel de ienibahar portocaliu și alune de Cardamom portocaliu ciocolată neagră Florentine (fără gluten) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați 3 căni de făină, fulgi de cartofi, zahăr, drojdie, coajă de portocală și sare. Într-o cratiță, încălziți laptele, untul, smântâna și apa la 120 -130 -130 -10.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Felii Old-World Pizza Meat Loaf (rețetă și în Recipe Finder), Tăiate Cubulețe
Coaja De Portocala
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați la ingredientele uscate; bate doar până se omogenizează. Bateți ouăle până se omogenizează. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale. Întoarceți-vă pe o suprafață ușor făinată; frământați până la neted și elastic, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
3
Așezați într-un vas uns, rotind o dată pentru a unge blatul. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
4
Între timp, pentru umplere, combinați zahărul și untul cofetarilor într-un castron. Se amestecă alunele. Pentru glazură, într-o cratiță, aduceți zahărul, sucul de portocale și untul la fiert. Se fierbe timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O
Precum Invidia îngerilor
3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
Bomboanele Lui Peachie-o
5
Se ia de pe foc; se lasa sa stea 10 minute. Se amestecă smântâna; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
6
Puneți aluatul în jos; întoarceți-vă pe o suprafață ușor de făină. Cu o latură lungă orientată spre tine, rulează într-un 22-in. x 12-în. dreptunghi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Punch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
7
Întindeți umplutura peste jumătatea inferioară a aluatului. Îndoiți aluatul peste umplutură; sigilați marginile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativ
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
8
Tăiați în 22 de benzi, 1 in. fiecare. Răsuciți fiecare bandă de 4-5 ori. Formați benzi într-un cerc și prindeți capetele pentru a sigila.
9
Se pune în 15-in unsă. x 10-in. x 1-în. tigăi de copt. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
10
Coaceți 375 de minute sau până la maro auriu timp de 15-20 de minute. Se răcește timp de 5 minute înainte de a scoate din tigăi pe rafturi. Stropiți imediat cu glazură.