Răsuciri De Cardamom Glazurate Cu Arțar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de Hor d ' oeuvre, așa că încercați răsucirile de Cardamom glazurate cu arțar. Această rețetă vegetariană servește 24 și costă 32 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 142 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sare, lapte, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Morcovi Glazurați Cu Arțar Și Cardamom, Răsuciri De Arțar, și Răsuciri De Arțar De Casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În vasul unui mixer în picioare sau al unui alt castron mare, amestecați drojdia în 1/4 cană caldă (11
Se lasă să stea până se spumează, aproximativ 10 minute. Cu o lingură de lemn, amestecați zahărul, laptele și ouăle (sau bateți cu atașamentul paletei); amestecați sau bateți în 2 3/4 căni făină, sare și cardamom (aluatul va fi moale și lipicios). Se amestecă sau se bate în unt, câteva bucăți odată, până se încorporează bine.
Dacă utilizați un mixer: continuați să bateți la viteză medie-mică până când aluatul trage din părțile laterale ale bolului, 4 până la 5 minute; adăugați până la 1/4 cană mai multă făină, dacă este necesar. Răzuiți aluatul în jos dacă se târăște în sus sau în părțile laterale ale bolului.
Scoateți bătător și racla curat. Răzuiește aluatul pe o scândură bine făinată și frământă scurt pentru a reuni.
Dacă amestecați manual: răzuiți aluatul pe o placă ușor făinată și frământați până la neted și catifelat, aproximativ 5 minute, adăugând mai multă făină după cum este necesar pentru a preveni lipirea.
Reveniți la castron, acoperiți cu folie de plastic și lăsați să stea într-un loc cald până când aluatul s-a dublat, 1 1/2 până la 2 ore.
Răzuiți aluatul pe placa ușor făinată și apăsați ușor pentru a expulza aerul. Împărțiți în 24 de bucăți egale. Cu mâinile făinoase, împărțiți fiecare bucată în jumătate. Formați fiecare jumătate într-o frânghie de aproximativ 4 inci lungime și 1/2 inch grosime. Răsuciți cele două frânghii împreună, ciupind capetele împreună.
Așezați răsuciri la aproximativ 1 inch distanță pe o foaie de copt înmuiată și acoperiți cu folie de plastic.
Să crească până aproape dublat în dimensiune, aproximativ 30 de minute.
Între timp, umpleți o friteuză electrică până la linia de umplere sau turnați aproximativ 4 inci de ulei într - o tigaie de 5 până la 6 litri și încălziți la 37
Cu o spatulă largă, glisați ușor două răsuciri în ulei, una câte una. Gatiti, intorcand o data, pana se rumenesc pe ambele parti, aproximativ 3 minute in total. Cu o lingură cu fante, transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Repetați pentru a prăji răsucirile rămase.
Când este suficient de rece pentru a fi manevrat, înmuiați jumătatea superioară a răsucirilor calde în glazură de arțar.
Așezați pe o farfurie sau raft și lăsați să stea până când glazura este setată, aproximativ 2 minute.
Glazură de arțar: într-un castron, amestecați 1 cană de zahăr pudră, 1/2 cană de sirop de arțar și 1 lingură de lapte până se omogenizează.