Răsuciri De Brânză

Răsuciri De Brânză
Răsuciri brânză ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 32 și costă 23 de cenți pe porție. O porție conține 176 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ouă, făină, zară și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Răsuciri De Brânză, Răsuciri de șuncă și brânză, și Răsuciri De Brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați făina universală și drojdia. Într-o cratiță, încălziți laptele de unt, untul, zahărul și sarea la 120 -130-130-130-se adaugă la amestecul de făină. Se amestecă la viteză mică până se umezește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtare NaturalăScurtare Naturală
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
2
Adăugați ouă; bate la foc mic timp de 30 de secunde. Bateți la înălțime timp de 3 minute. Se amestecă suficientă făină integrală de grâu pentru a face un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Drojdie Cu Crestere Rapida1 Lingurita Drojdie Cu Crestere Rapida
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
3
Întoarceți-vă pe o suprafață făinoasă; frământați până la neted și elastic, aproximativ 6-8 minute.
4
Așezați într-un vas uns, rotind o dată pentru a unge blatul. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până aproape dublat, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
5
Puneți aluatul în jos; împărțiți în jumătate. Pe o suprafață ușor făinată, rulați fiecare într-un 12-in. x 9-în. dreptunghi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
PunchPunch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
6
Tăiați fiecare în trei 12-in. x 3-în. benzi.
7
Combinați brânza cu 2 linguri de făină integrală rămasă; presărați 1/3 cană în centrul fiecărei benzi. Aduceți marginile lungi împreună peste brânză și ciupiți pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Drojdie Cu Crestere Rapida1 Lingurita Drojdie Cu Crestere Rapida
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
8
Așezați trei benzi cu cusătura în jos pe foile de copt unse. Benzi de împletitură împreună; capete sigure. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Până La 10 Bețe De Lemn8 Până La 10 Bețe De Lemn
9
Se coace la 375 la 20-25 de minute sau până devine auriu. Scoateți imediat din foile de copt pe rafturile de sârmă; rece.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Până La 10 Bețe De Lemn8 Până La 10 Bețe De Lemn
2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții32
Scor De Sănătate2
Revista