Răspândirea Vinetelor La Grătar Mediteranean
Răspândirea mediteraneană a vinetelor la grătar ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, primară și întreagă 30 servește 8 și costă 37 de cenți pe porție. O porție conține 79 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime. 16 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare de mare și piper măcinat, busuioc, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, care este solid. Încercați Răspândire Grecească De Vinete La Grătar (Melitzanosalata), Sandvișuri pita de vinete la grătar cu iaurt-usturoi răspândit, și Răspândirea Tonului Mediteranean Stratificat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură mare și ungeți ușor grătarul.
Aranjați ardeiul gras roșu, vinetele și feliile de ceapă pe grătarul preîncălzit; gătiți până când ardeiul roșu este carbonizat, iar vinetele și ceapa sunt fragede cu urme de grătar, 5 până la 7 minute pe fiecare parte.
Puneți ardeiul roșu într-o pungă de hârtie și închideți bine la transpirație, aproximativ 10 minute; curățați pielea carbonizată de pe piper.
Amestecați ardeiul gras roșu, vinetele, ceapa, uleiul de măsline, busuiocul, oregano, sucul de lămâie, sarea de mare și piperul negru într-un robot de bucătărie până se omogenizează și se întinde. Se amestecă brânza feta.