Reteta răspândirea brânză de hrean se poate face în aproximativ 25 de minute. Această rețetă face 10 porții cu 679 calorii, 18g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru 1,51 USD pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de hrean, brânză de proces, covrigi coapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Taste of Home are 7 fani. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. Funcționează bine ca condiment. În general, această rețetă câștigă un nu este atât de uimitor scor spoonacular de 38%. Rețete similare sunt Răspândirea Brânzei De Hrean, Răspândirea Brânzei De Hrean, și Brânză De Hrean Răspândită Cu Căpșuni.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță grea la foc mic, combinați brânza, maioneza, hreanul, laptele și sosul de piper. Gatiti si amestecati pana cand branza este topita si amestecul este amestecat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Măsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Dip-ul poate fi asociat cu vin spumant și spumant ros. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Ruinart Brut ros Euro ( jumătate de sticlă). Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 56 de dolari.
Ruinart Brut Rose (jumătate de sticlă)
* A existat o schimbare de ambalaj pe acest vin. Este posibil ca eticheta din imagine să nu fie eticheta primită.* Vinul are o culoare strălucitoare de petale de trandafir galben-portocaliu, cu un mousse foarte fin, abundent și susținut. Nasul este caracterizat de fructe de padure rosii mici, in principal coacaze. La gust vinul este viguros și bine echilibrat. Un vin fin, proaspăt, fructat, cu taninuri bine integrate și un indiciu de condiment pe finisajul lung.Ruinart Ros este produs dintr-un amestec de 55% Pinot Noir și 45% Chardonnay din cele mai bune recolte recente. Toate fructele sunt de la premiers crus vineyards. Strugurii din podgoriile din Sillery și Brimont (casa ancestrală a familiei Ruinart) sunt alăturate de struguri atent selectați din alte podgorii premiers crus din C. Crante de Blancs și Montagne de Reims. Strugurii pentru Ruinart sunt selectați coș cu Coș la sursă și se folosesc doar cele mai bune CRU-uri premiers.