Răspândirea de roșii curry este o fără gluten și vegan rețetă cu 64 de porții. Pentru 3 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 6 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, piper, chimen măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Răspândirea Crabului Curry, Răspândire De Pui Curry, și Răspândire De Pui Curry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți apa și usturoiul într-o cratiță mică; aduceți la fierbere. Gatiti aproximativ 3 minute sau pana se reduce la 2 linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați roșii prăjite la foc, chimen măcinat, sare, pudră de curry, turmeric măcinat și ardei roșu; gatiti 2 minute la foc mediu-mic. Se amestecă fasolea; gatiti 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Prăjite La Foc
Turmeric
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
Chimen Măcinat
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Toppinguri, Opționale
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Așezați amestecul de fasole într-un robot de bucătărie și procesați până se omogenizează.