Răspândire De Căpșuni-Portocale

Răspândire De Căpșuni-Portocale
Nevoie de o condiment fără gluten și vegan? Răspândirea de căpșuni-portocale ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru $2.52 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 778 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână zahăr, coajă de portocală, pectină de fructe pudră și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 de ore și 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, ceea ce este destul de rău. Încercați Răspândire De Căpșuni-Portocale, Răspândire De Portocale De Căpșuni, și Răspândire De Căpșuni-Lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă căpșunile, pectina, coaja de portocală și sucul de portocale într-o cratiță de 3 litri până se dizolvă pectina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
PectinăPectină
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Se încălzește la foc mare aproximativ 2 minute, amestecând constant,pentru a se fierbe. Se amestecă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
3
Se încălzește până la fierbere, amestecând constant; scoateți de pe foc.
4
Îndepărtați spuma. Se toarnă imediat în borcan fierbinte, sterilizat, lăsând spațiu pentru cap de 1/4 inch sau în recipiente pentru congelator, lăsând spațiu pentru cap de 1/2 inch. Ștergeți jantele de borcane sau recipiente; sigiliu.
5
Lăsați să stea la temperatura camerei aproximativ 24 de ore sau până când este setat. A se păstra la frigider sau congelator până la 3 luni.
DificultateExpert
Gata În24 hrs, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista