Rădăcină de țelină prăjită, morcovi și ceapă
Rădăcină de țelină prăjită, morcovi și ceapă este un fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 6 porții. Această garnitură are 233 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de morcovi, ulei de măsline, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este super. Încercați Rădăcină de țelină prăjită și morcovi, Rădăcină de țelină prăjită și morcovi cu pătrunjel și mărar, și Julienne De Morcovi De Susan Și Rădăcină De Țelină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aruncați împreună toate ingredientele într - o tigaie jellyroll de 15 x 10 inci unsă ușor.
Coaceți la 475, amestecând ocazional, 30 de minute sau până se înmoaie.
* 1/2 linguriță sare obișnuită poate fi înlocuită cu sare de mare.