Rădăcină de țelină, Guli-Rabe și mere pur și simplu

Rădăcină de țelină, Guli-Rabe și mere pur și simplu
Rădăcina de țelină, Guli-Rabe și purul de mere ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 10 porții cu 125 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de unt, cartofi roșii, măr Granny smith și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Rădăcină De Țelină, Guli-Rabe Și Mere Pur Și Simplu, Telina-rădăcină și mere pur P, și Rădăcină De Țelină Și Piure De Mere.

Instrucțiuni

1
Adăugați rădăcină de țelină într-o oală mare cu apă sărată clocotită. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până se înmoaie, 11-13 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați rădăcina de țelină într-un castron mare. Readuceți apa la fierbere; repetați cu guli-Rabe, apoi cartofi, gătind fiecare separat până se înmoaie, 14-16 minute pentru guli-rabe și 10-12 minute pentru cartofi; se adaugă în bol cu rădăcină de țelină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TelinaTelina
KahrrabiKahrrabi
CartofiCartofi
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
BolBol
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Între timp, aduceți mărul și 2 linguri de apă la fiert într-o cratiță mică. Acoperiți și gătiți la foc mediu-mare, amestecând ocazional, până când mărul se destramă, 6-8 minute, adăugând apă cu linguri dacă este uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Lucrând în loturi, treceți rădăcina de țelină, guli-Rabe, cartofi și măr printr-un ricer de cartofi într-un castron mare. Treceți din nou amestecul prin ricer dacă se dorește o textură mai fină. Se amestecă untul. Se condimentează cu sare și piper. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
TelinaTelina
KahrrabiKahrrabi
CartofiCartofi
UntUnt
MărMăr
Echipamente pe care le vei folosi
Ricer De CartofiRicer De Cartofi
BolBol
4
Transferați într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde, acoperiți și răciți. Reîncălziți în cuptorul cu microunde la intervale de 30 de secunde până când este încălzit.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
5
Transferați într-un castron mare de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Se ornează cu crenguțe de chervil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChervilChervil
7
Per porție: 104 calorii, 3 g grăsimi, 19 g carbohidrați
8
Bon App Ampercoltit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista