Rădăcină de țelină, Guli-Rabe și mere pur și simplu
Rădăcina de țelină, Guli-Rabe și purul de mere ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 10 porții cu 125 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de unt, cartofi roșii, măr Granny smith și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Rădăcină De Țelină, Guli-Rabe Și Mere Pur Și Simplu, Telina-rădăcină și mere pur P, și Rădăcină De Țelină Și Piure De Mere.
Instrucțiuni
Adăugați rădăcină de țelină într-o oală mare cu apă sărată clocotită. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până se înmoaie, 11-13 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați rădăcina de țelină într-un castron mare. Readuceți apa la fierbere; repetați cu guli-Rabe, apoi cartofi, gătind fiecare separat până se înmoaie, 14-16 minute pentru guli-rabe și 10-12 minute pentru cartofi; se adaugă în bol cu rădăcină de țelină.
Între timp, aduceți mărul și 2 linguri de apă la fiert într-o cratiță mică. Acoperiți și gătiți la foc mediu-mare, amestecând ocazional, până când mărul se destramă, 6-8 minute, adăugând apă cu linguri dacă este uscat.
Lucrând în loturi, treceți rădăcina de țelină, guli-Rabe, cartofi și măr printr-un ricer de cartofi într-un castron mare. Treceți din nou amestecul prin ricer dacă se dorește o textură mai fină. Se amestecă untul. Se condimentează cu sare și piper. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte.
Transferați într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde, acoperiți și răciți. Reîncălziți în cuptorul cu microunde la intervale de 30 de secunde până când este încălzit.
Transferați într-un castron mare de servire.
Se ornează cu crenguțe de chervil.
Per porție: 104 calorii, 3 g grăsimi, 19 g carbohidrați