Rădăcină De Țelină, Fenicul Și Supă De Cartofi Dulci Cu Pătrunjel De Migdale
Supa de rădăcină de țelină, fenicul și cartofi dulci cu pătrunjel de migdale este o fără gluten, întreg 30 și vegan supă. Această rețetă face 2 porții cu 581 calorii, 10g de proteine, și 36g de grăsime fiecare. Pentru $3.04 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 52 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de migdale albite, frunze de pătrunjel, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este perfect pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare sunt Supă De Rădăcină De Fenicul Și Țelină, Caserolă cu rădăcină de țelină, cartofi și fenicul cu Cod încrustat cu nuci, și Fenicul picant, țelină și rădăcină de țelină cu cârnați chinezi.