Coacerea legumelor rădăcinoase ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 217 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 77 de cenți pe porție. 71 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Dacă aveți la îndemână sare de mare, păstârnac, usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este uimitor. Încercați Rădăcină de legume și afine coace, Cârnați Andouille, Kale și legume rădăcinoase, și Rădăcină Veggie Coace pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Combinați cartofii roșii, ignamul, morcovii, păstârnacul, jicama și napii într-un vas mare de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Roșii
Morcov
Păstârnac
Nap
Jicama
Yam
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
3
Amestecați rozmarinul, uleiul de măsline, usturoiul și sarea de mare într-un bol mic; se toarnă peste legume și se aruncă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Ulei De Măsline
Rozmarin
Sare De Mare
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când legumele sunt fragede, 35 până la 45 de minute.