Rădăcină De Bere Tras De Porc Sandwich

Reteta rădăcină de bere Tras de porc Sandwich-ar putea satisface pofta ta American în jurul valorii de 8 ore și 30 de minute. Acest curs principal are 429 calorii, 28G de proteine, și 6g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Pentru $ 3.2 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 29 ar spune că a lovit la fața locului. Dacă aveți la îndemână sare de condiment, ketchup, muștar dijon și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până bere rădăcină ai putea urma acest curs principal cu Rădăcină De Bere Float Fudge ca desert. Este perfect pentru Ziua Tatălui. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Rădăcină de bere Tras de carne de porc în șalotă-rădăcină de bere Jus cu ceapa picant și Jalapeno Creme Fraiche, rădăcină de bere tras de carne de porc, și Rădăcină De Bere Tras De Carne De Porc.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Așezați filetul de porc sau prăjiți în fundul unui aragaz lent și presărați cu sarea de condimente.
Turnați berea rădăcină și fumul lichid deasupra.
Așezați capacul pe aragazul lent și gătiți la foc mic timp de 8 ore. Odată ce carnea de porc este gata, scoateți din tigaie și tăiați cu o furculiță.
Se pune într-un castron și se adaugă sosul Sassy, precum și 1/2 cană de suc din aragazul lent.
Serviți pe o chiflă cu murături de pâine și unt.
Pentru a face sosul, adăugați ketchup-ul, zahărul brun și muștarul și într-o cratiță medie. Se amestecă ingredientele rămase și se fierbe la foc mediu-mic timp de aproximativ 15 minute.
Scoateți și serviți cu sandvișuri de porc trase. Face 1 1/2 cupe.