Rădăcină De Bere Tras De Porc

Rădăcină De Bere Tras De Porc
Carnea de porc cu bere de rădăcină este o fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 52G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 462 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 2,9 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 8 ore. Această rețetă de la Budget Bytes are 116 fani. Mergeți la magazin și ridicați sos bbq, boia de ardei, bere rădăcină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma berea rădăcină, puteți urma acest fel principal cu Rădăcină De Bere Float Fudge ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este remarcabil. Încercați Bere de rădăcină carne de porc trasă în șalotă - bere de rădăcină jus cu ceapă acidulată și cremă de jalapeno Fraiche, Rădăcină De Bere Tras De Porc, și rădăcină de bere tras de porc pentru rețete similare.
DificultateExpert
Gata În8 hrs
Porții10
Scor De Sănătate36
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista