Răcitor De Pepene Verde
Pepene verde Cooler ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 378 calorii, 0g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,53 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână cremă de nucă de cocos, suc de ananas, cuburi de pepene verde și alte câteva ingrediente, o puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Răcitor De Pepene Verde, Răcitor De Pepene Verde, și Răcitor De Pepene Verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puree căpșuni într-un blender până se omogenizează. Împărțiți uniform piureul de căpșuni între 4 pahare înalte.
Puneți gheața în blender; adăugați pepene verde și următoarele 3 ingrediente. Procesați până la neted.
Se toarnă uniform amestecul de pepene verde peste piureul de căpșuni în pahare.
Gheață "caldă": gheața ușor topită amestecă o băutură mai bună, spune Ernie. El sugerează să lăsați gheața să stea la temperatura camerei timp de aproximativ 30 de minute înainte de utilizare. "Ar trebui să fie umed la atingere fără să se lipească de degete", explică el.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Alexana Revana Vineyard Pinot Noir cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
# 17 Wine Spectator Top 100 din 2013 Revana Vineyard Pinot Noir 2010 este o reprezentare excelentă atât a site-ului vintage, cât și a site-ului Revana Vineyard.2010 a fost un sezon de creștere provocator, dar cu o vinificație meticuloasă și magistrală, amestecul nostru de opt clone Pinot Noir diferite a produs un vin intens, complex și echilibrat. Arome strălucitoare, înainte de cireș negru, plante uscate șinotele florale sunt ridicate de melasă și floare de anason. Masivaromele de cireșe negre sunt decadente și se integrează bine cu tonurile de condimente,cola și cacao. Textura este luxuriantă și bogată, terminând cutininuri moi rotunde care asigură o structură perfectă pentru cellaring.