Răcitor De Mango Indian (Panha)

Răcitor De Mango Indian (Panha)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați Indian Mango Cooler (Panha). Această rețetă face 4 porții cu 245 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pudră de cardamom, mango, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Mango Rum Cooler, Mango Cran-cooler, și Mango Citrus Cooler.

Instrucțiuni

1
Combinați mango și apă într-o oală medie. Se fierbe la foc mic până când o lingură presată pe suprafața mango face o adâncitură, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Scoateți din oală. Mișto.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Îndepărtați pielea și semințele și zdrobiți carnea într-o cratiță grea.
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Încălziți pulpa la foc mediu în timp ce amestecați, aproximativ 5 minute.
5
Adăugați zahăr, șofran și cardamom și amestecați până când zahărul s-a dizolvat, încă cinci minute. Gustați amestecul și adăugați mai mult zahăr, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
șofranșofran
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
6
Se ia de pe foc și se răcește.
7
Se transferă într-un recipient sigilat și se dă la frigider până când este gata de utilizare.
8
Pentru a servi, puneți 2 linguri de amestec într-un pahar și acoperiți cu apă rece ca gheață (puteți adăuga, de asemenea, un vârf de chimen măcinat prăjit, sare sau frunze de mentă mărunțite fin ca garnitură finală). Se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chimen MăcinatChimen Măcinat
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Indian funcționează foarte bine cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Illahe Vineyards and Winery Gruner Veltliner cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Illahe podgorii și Vinăria Gruner Veltliner
Illahe podgorii și Vinăria Gruner Veltliner
Arome de măr verde și castravete în stil Mexican (note de chili și tei) cu un gust de gem de păpădie, piatră umedă, floare de pere, kiwi și lucernă.Fermentația noastră în butoi de salcâm conferă senzația de gură texturată a acestui vin, care este accentuată de un finisaj clasic de piper alb gr.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista