Rye Crispbread Crackers cu piper-marar Cr Aproxme fra FRA și somon afumat

Niciodată nu poți avea prea multe rețete Hor d ' oeuvre, asa ca da biscuiti secară Crispbread cu piper-marar Cr fra fra FRA și somon afumat un try. Această rețetă servește 24. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 65 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați garnitura: crenguțe de mărar, piper, semințe de chimen și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Somon afumat încăierare cu marar, ceapa rosie si Cr fra fra, Mini prajituri de porumb cu somon afumat si marar Cr Aproxme fra aprox. che, și Cina in seara asta: somon afumat cu marar Cr Aproxume Fraiche pe chifla de covrig.
Instrucțiuni
Se amestecă drojdia și apa caldă într-un castron al unui mixer electric în picioare prevăzut cu accesoriu pentru palete și se lasă să stea până se spumează, aproximativ 5 minute.
Adăugați făină de secară, 1 cană de făină universală, chimen și sare și bateți la viteză medie până se încorporează. Atașați cârligul de aluat la mixer și bateți treptat în restul de 2/3 cană de făină la viteză medie. Bateți aluatul până când începe să se îndepărteze de partea bolului, apoi bateți încă 5 minute.
Adunați aluatul într-o bilă și puneți-l într-un castron mare ușor uns, întorcând aluatul pentru a acoperi cu ulei. Acoperiți vasul cu folie de plastic și lăsați aluatul să crească la temperatura camerei până se dublează în vrac, aproximativ 1 1/2 ore.
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Puneți aluatul și împărțiți-l în jumătate. Aplatizați aluatul cu degetele ușor făinoase pentru a forma dreptunghiuri de 2 (6 pe 4 inci) și lăsați să stea 3 minute.
Întindeți fiecare bucată de aluat pe o suprafață făinoasă într - un dreptunghi de 15 x 10 inci (grosime de 1/8 inch).
Transferați fiecare dreptunghi pe o foaie mare de copt ușor unsă, tăind orice surplomb. Acoperiți fiecare dreptunghi cu un prosop de bucătărie umezit sau cu folie de plastic și lăsați să stea 15 minute.
Faceți linii perforate pe lungime și cruce pe dreptunghiuri, la aproximativ 2 inci distanță, cu dinți de furculiță (pentru a facilita ruperea pâinii crocante în biscuiți).
Coaceți în treimile superioare și inferioare ale cuptorului, schimbând poziția foilor la jumătatea coacerii, până când se rumenesc și sunt crocante, aproximativ 20 de minute în total.
Transferați în rafturi și răciți. Rupeți fiecare pâine crocantă în biscuiți de aproximativ 24 (aproximativ 2 inci).
Se amestecă împreună CR aproxumme fra aprox. che, mărar, piper, și sare. Lingură 1/2 lingurita CR fra fra fra pe fiecare cracker, apoi cearșaf o bucată de somon pe partea de sus si se presara cu coaja.