Rye Crispbread Crackers cu piper-marar Cr Aproxme fra FRA și somon afumat

Rye Crispbread Crackers cu piper-marar Cr Aproxme fra FRA și somon afumat
Niciodată nu poți avea prea multe rețete Hor d ' oeuvre, asa ca da biscuiti secară Crispbread cu piper-marar Cr fra fra FRA și somon afumat un try. Această rețetă servește 24. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 65 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați garnitura: crenguțe de mărar, piper, semințe de chimen și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Somon afumat încăierare cu marar, ceapa rosie si Cr fra fra, Mini prajituri de porumb cu somon afumat si marar Cr Aproxme fra aprox. che, și Cina in seara asta: somon afumat cu marar Cr Aproxume Fraiche pe chifla de covrig.

Instrucțiuni

1
Se amestecă drojdia și apa caldă într-un castron al unui mixer electric în picioare prevăzut cu accesoriu pentru palete și se lasă să stea până se spumează, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
2
Adăugați făină de secară, 1 cană de făină universală, chimen și sare și bateți la viteză medie până se încorporează. Atașați cârligul de aluat la mixer și bateți treptat în restul de 2/3 cană de făină la viteză medie. Bateți aluatul până când începe să se îndepărteze de partea bolului, apoi bateți încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Făină De SecarăFăină De Secară
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
AluatAluat
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
3
Adunați aluatul într-o bilă și puneți-l într-un castron mare ușor uns, întorcând aluatul pentru a acoperi cu ulei. Acoperiți vasul cu folie de plastic și lăsați aluatul să crească la temperatura camerei până se dublează în vrac, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
4
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Puneți aluatul și împărțiți-l în jumătate. Aplatizați aluatul cu degetele ușor făinoase pentru a forma dreptunghiuri de 2 (6 pe 4 inci) și lăsați să stea 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PunchPunch
6
Întindeți fiecare bucată de aluat pe o suprafață făinoasă într - un dreptunghi de 15 x 10 inci (grosime de 1/8 inch).
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
7
Transferați fiecare dreptunghi pe o foaie mare de copt ușor unsă, tăind orice surplomb. Acoperiți fiecare dreptunghi cu un prosop de bucătărie umezit sau cu folie de plastic și lăsați să stea 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De PlasticFolie De Plastic
8
Faceți linii perforate pe lungime și cruce pe dreptunghiuri, la aproximativ 2 inci distanță, cu dinți de furculiță (pentru a facilita ruperea pâinii crocante în biscuiți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
9
Coaceți în treimile superioare și inferioare ale cuptorului, schimbând poziția foilor la jumătatea coacerii, până când se rumenesc și sunt crocante, aproximativ 20 de minute în total.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Transferați în rafturi și răciți. Rupeți fiecare pâine crocantă în biscuiți de aproximativ 24 (aproximativ 2 inci).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrispbreadCrispbread
Pentru LegarePentru Legare
1
Se amestecă împreună CR aproxumme fra aprox. che, mărar, piper, și sare. Lingură 1/2 lingurita CR fra fra fra pe fiecare cracker, apoi cearșaf o bucată de somon pe partea de sus si se presara cu coaja.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
Pentru LegarePentru Legare
PiperPiper
SomonSomon
MărarMărar
SareSare
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista