Rutabagas de aur și ceapă eșalotă
Rutabagas de aur și eșalotă este un fără gluten, primar și vegetarian farfurie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 135 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,14 USD pe porție. Un amestec de piper, miere, rutabaga și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 28%. Încercați Cârnați de aur și șobolani în vin alb, Cremă Aurie De Supă De Ciuperci Cu Șalotă Crocantă Și Creme Fraiche, și Piure De Rutabagas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți rutabaga într-o cratiță mare și acoperiți cu apă; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 25 de minute sau până se înmoaie.
În timp ce rutabaga gătește, topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați șobolani; sotati 2 minute.
Adăugați 1 cană bulion de pui, vin Madeira, miere și sare; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți până se reduce la 1/2 cană (aproximativ 20 de minute).
Adăugați rutabaga, cimbru proaspăt și piper negru la tigaie; aruncați ușor pentru a acoperi.