Rutabaga cu muștar și Scallions
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Rutabaga cu muștar și Scallions. O porție conține 207 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați semințe de muștar, ulei de arahide, rutabaga și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este destul de bun. Încercați Varză Napa La Grătar Cu Glazură De Muștar Chinezesc Și Scallions, Plăcintă Rutabaga, și Plăcintă Rutabaga pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o cratiță mare cu apă puternic sărată la fierbere la foc mare.
Adăugați rutabaga și gătiți până când cedează doar când este străpuns cu un cuțit, aproximativ 5 minute.
Se scurge și se lasă deoparte.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu până la sclipire.
Adăugați semințele de muștar și ghimbirul și gătiți până când ghimbirul începe să se rumenească și semințele de muștar încep să apară, aproximativ 1 minut.
Adăugați rutabaga rezervată și gătiți, aruncând ocazional, până se rumenesc ușor și crocant, aproximativ 7 minute.
Se ia de pe foc, se amestecă scallions, se condimentează cu sare și se servește.