Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Runzas. Această rețetă face 16 porții cu 343 calorii, 15g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți drojdie activă, ou, carne de vită măcinată și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Runzas, Runzas Nebraskan, și Runzas Vegan.
Instrucțiuni
1
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare; gătiți și amestecați carnea de vită măcinată și ceapa până când carnea de vită este sfărâmicioasă, rumenită uniform și nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Scurgeți și aruncați orice exces de grăsime. Se amestecă varza și se condimentează cu 1 linguriță de sare. Continuați să gătiți și amestecați până când varza este fragedă, încă aproximativ 20 de minute. Puneți amestecul deoparte pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Amestecați apa caldă și untul într-un bol mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
4
Combinați laptele praf uscat, zahărul, 1 1/2 lingurițe de sare și drojdia într-un alt bol; se amestecă în amestecul de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Praf
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
5
Adăugați oul și amestecați treptat făina, 1/2 cană la un moment dat, până când aluatul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
6
Rulați aluatul până la o grosime de 1/4 inci pe o suprafață ușor făinată; tăiat în pătrate de 4 inci. Scoateți amestecul de vită în fiecare pătrat de aluat. Aduceți colțurile unui pătrat de aluat împreună în partea de sus și strângeți colțurile împreună pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
7
Așezați pe o foaie de copt, cu cusătura în jos. Repetați cu amestecul de vită rămas și aluatul. Acoperiți rulourile cu o cârpă umedă și lăsați să crească timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
8 Până La 10 Bețe De Lemn
8
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De Pui
9
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc, aproximativ 20 de minute.