Runda 2-trei straturi Bean Dip ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 4 și costă $2.1 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 28G de proteine, 35g de grăsime, și un total de 765 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Dacă aveți la îndemână fasole, fasole cannellini, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Indian 7 Strat Dip, Dip De Fasole Cu Șapte Straturi, și 7 Straturi De Fasole Dip.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Întindeți panele de pita pe o foaie de copt. Prăjiți la cuptor până când sunt crocante, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Se lasă să se răcească complet într-un bol mic, se combină crema de brânză și coaja de lămâie și se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Nonpareils Argintii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Întindeți amestecul de brânză cremă în fundul unui bol cu baie medie. În vasul unui robot de bucătărie, combinați fasolea roșie, pansamentul rezervat și un vârf generos de sare și piper și piureul până la neted. Dacă amestecul este prea gros, adăugați câteva linguri de apă la subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Fasole Roșie
Fâșie De Coajă De Lămâie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Întindeți piureul de fasole peste amestecul de brânză cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Combinați fasolea toscană rezervată cu ceapa roșie și lingura deasupra boabelor piure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Toppinguri, Opționale
7
Se servește cu chipsuri de pita prăjite pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri Pita
8
Preîncălziți un grătar la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
9
Așezați cârnații pe grătar și gătiți timp de 20 până la 25 de minute, întorcând la fiecare 4 până la 5 minute. Într-un castron mare, amestecați împreună uleiul de măsline, oțetul de vin roșu, usturoiul, condimentul Italian, sucul rezervat din cutia de roșii și sezonul cu sare și piper. Rezervați 3 linguri de pansament pentru Runda 2 rețetă trei
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Strat De Fasole Dip.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De Lămâie
11
Adăugați fasolea roșii tăiate cubulețe, busuiocul și aruncați pentru a acoperi. Rezervați 1 cană din amestecul de fasole pentru Runda 2 rețetă trei