Runda 2-tras glisoare de porc cu sos BBQ muștar și ceapă murată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați să încercați glisoarele de porc 2 trase cu sos de grătar de muștar și ceapă murată. O porție conține 1737 calorii, 146g de proteine, și 54g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 6.03 pe portie, această rețetă acoperă 56% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Un amestec de ceapă, sare kosher, oțet de cidru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Încercați Glisoare de porc trase cu sos BBQ de muștar și ceapă murată, BBQ Chinezesc tras glisoare de porc cu Cukes murate și morcovi și sos de muștar dulce și fierbinte, și Glisiere de porc cu muștar de arțar cu ceapă caramelizată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o oală medie la foc mediu, combinați toate ingredientele de ceapă roșie murată, cu excepția cepei. Se aduce la fierbere, se adaugă ceapa și se îndepărtează de la căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Se lasă să stea până se răcește aproximativ 1 oră.
3
Serviți cu glisoare.
4
Într-o oală mică la foc mic mediu, bateți toate ingredientele sosului BBQ împreună. Gatiti 3 minute sau pana la cald si apoi scoateti-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Grăsime De Porc înapoi
5
Așezați o lingură plină de carne de porc trasă pe fundul unei role.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc Trasă
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
6
Stropiți cu sosul de grătar, acoperiți cu o parte din ceapa roșie murată și apoi așezați jumătățile de rulou rămase deasupra. Repetați cu ingredientele rămase și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
7
1 cap de varză roșie, mărunțită
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Biscuiti Sarati, Maruntiti
8
4 morcovi medii, răzuți grosier
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
9
1/4 cană oțet de cidru
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Sare Fierbinte
10
1 linguriță sare
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
11
Așezați ceapa în partea de jos a unui aragaz lent de 5 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
12
Așezați umărul de porc, grăsimea și pielea în sus. în aragazul lent. Într-un castron mediu amestecați sosul de soia, usturoiul, piperul de sare și marmelada de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marmeladă De Portocale
Umăr De Porc
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
13
Se toarnă amestecul peste carnea de porc. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
14
Scoateți umărul pe un platou de servire și lăsați să se odihnească 5 minute. Împărțiți o parte din carne cu o furculiță și aranjați pe platou. Lăsați restul de carne pe os pentru a-l menține cald și umed și lăsați-l pe oaspete să-l scoată de pe măsură ce au nevoie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
15
Înfășurați tortilele în prosoape umede, 10 până la un prosop și cuptorul cu microunde la înălțime timp de 30 de secunde. Setați carne de porc și tortilla cu varză Slaw și au oaspeții asambla propriile tacos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
(rezervati 1 Lingura)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
16
Combinați varza mărunțită și morcovii răzuți într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)
Grăsime De Porc înapoi
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
17
Adăugați oțet, sare și piper și aruncați pentru a combina. Acoperiți cu un prosop umed și lăsați să stea la frigider cel puțin 1 oră sau până la 8 ore. Utilizați ca topping pentru tacos de porc tras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc Trasă
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă