Runda 2-Southwest carne de vită și fasole neagră Chili
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați runda 2 - Southwest Beef și Black Bean Chili. O porție conține 861 calorii, 64G de proteine, și 35g de grăsime. Pentru $ 3.64 pe portie, această rețetă acoperă 54% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Dacă aveți cartofi roșii, morcovi, ulei de canolan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Slow-Cooker picant sud-vest de carne de vită și fasole Chili, Carne de vită și fasole neagră Chili, și Carne de vită, fasole neagră și Chorizo Chili.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți o cratiță mare la foc mediu și adăugați uleiul, ceapa tăiată cubulețe și usturoiul și sotati până când ceapa este aurie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
3
Adăugați roșiile, friptura în oală, fasolea neagră, pudra de chili și 2 căni de apă. Coborâți focul și fierbeți timp de 30 de minute. Condimentează cu sare și piper, după gust. Puneți chili-ul în boluri de servire și presărați fiecare bol cu 1 lingură de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
4 Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Felii Subțiri (aproximativ 1-1/4 Lbs.)
1,5 Kg De Lengua De Res
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Cană De Usturoi Tocat
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Polonic
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Se servește fierbinte.
1
Condimentează carnea de vită cu sare și piper și acoperă ușor cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2
Încălziți uleiul de canola într-o tigaie mare la foc mediu-mare și rumeniți carnea pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Se scoate pe un platou și se lasă deoparte. Aranjați morcovii, țelina și ceapa în partea de jos a aragazului lent și deasupra cu carnea de vită arsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
4
Adăugați bulionul, apa, usturoiul, sosul Worcestershire și cimbru și puneți aragazul la foc mic timp de 8 ore. Când ați terminat, scoateți carnea pe un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
Usturoi Goya®
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat
Apă Pentru A Permite
5
Lăsați legumele și bulionul să se răcească aproximativ 5 minute, apoi adăugați la un blender. Amestecați încet până se omogenizează și transferați într-un bol de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Serviți sosul cu friptura în oală și legumele rădăcinoase prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 1/2 Kilograme De Cartofi Medii Cu Coaja Albă, Curățați și Tăiați în Bucăți
1,5 Kg De Lengua De Res
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
1
Cu o oră înainte ca friptura să se gătească, Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,5 Kg De Lengua De Res
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați toate legumele într-un castron mare și adăugați uleiul de canola, rozmarinul, cimbrul și ceapa. Condimentează cu sare și piper, după gust și aranjează pe o tavă de foi. Prăjiți timp de 30 de minute, apoi aruncați și prăjiți încă 30 de minute. Aranjați pe un platou de servire și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt