Runda 2

Runda 2
Runda 2 ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 1083 calorii, 63G de proteine, și 41G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.05 pe portie, această rețetă acoperă 50% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați apă, smântână, oțet și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este super. Rețete similare includ Paste rotunde și rotunde, Cherry-Go-Round, și Sparanghel În Rundă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Într-un castron mediu, combinați orezul, friptura, jumătate de brânză, condimentele de chili, 2 linguri de sos enchilada și cilantro. Distribuiți uniform amestecul între 8 tortilla și rotiți-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aproximativ 14 Oz Cutii De Roșii Tăiate CubulețeAproximativ 14 Oz Cutii De Roșii Tăiate Cubulețe
Sos EnchiladaSos Enchilada
1/2 Ardei Verde Mediu, Tăiat Fâșii1/2 Ardei Verde Mediu, Tăiat Fâșii
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
La 8 PruneLa 8 Prune
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
3
Acoperiți fundul unui vas de copt rezistent la cuptor cu aproximativ 1/4 cană de sos enchilada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos EnchiladaSos Enchilada
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
4
Așezați enchiladele rulate într-un singur strat în vasul de copt și acoperiți cu sosul de enchilada rămas și brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos EnchiladaSos Enchilada
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când brânza se topește și enchiladele sunt încălzite, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
6
Scoateți din cuptor și serviți cu smântână, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
7
Încălziți uleiul la foc mediu într-un vas cu sos mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
8
Adăugați usturoiul și orezul și sotati timp de 2 minute până când orezul este prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
9
Adăugați 2 1/4 căni de apă, condimentați chili și condimentați cu un vârf de sare și piper și dați la fiert. Acoperiți, reduceți focul la minim și fierbeți timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aproximativ 14 Oz Cutii De Roșii Tăiate CubulețeAproximativ 14 Oz Cutii De Roșii Tăiate Cubulețe
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
10
Se scoate pe o foaie de copt și se lasă să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
11
Într-un castron mare combinați ceapa, ardeiul galben, orezul răcit, fasolea, oțetul și cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GalbenArdei Galben
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
12
Se amestecă bine și se servește cu friptura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
13
Într-o pungă de plastic resigilabilă combinați ceapa, usturoiul, sucul de lămâie, berea, oțetul și condimentele de chili. Masați spatele pentru a amesteca ingredientele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aproximativ 14 Oz Cutii De Roșii Tăiate CubulețeAproximativ 14 Oz Cutii De Roșii Tăiate Cubulețe
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
14
Puneți friptura în pungă, stoarceți aerul și sigilați. Marinați la frigider cel puțin 4 ore sau peste noapte, dar nu mai mult de 18 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
15
Configurați grătarul sau tigaia la grătar la foc mediu-mare. Grătar de ulei când este gata să înceapă grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De SpecialitateVarză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De Specialitate
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
16
Lăsați fripturile să stea la temperatura camerei timp de 20 până la 30 de minute înainte de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
17
Scoateți friptura din marinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
18
Așezați pe grătar fierbinte, uleiat și gătiți 4 minute pe fiecare parte pentru rare medii (145 grade F).
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
19
Se toarnă marinata într-o tigaie mare la foc mediu. Reduceți cu jumătate sau până la îngroșare, aproximativ 10 până la 15 minute
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
20
Transferați fripturile pe o tăietură și lăsați să se odihnească 5 minute înainte de tăiere. Feliați friptura peste cereale și serviți cu salată de orez Zesty și marinată redusă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Pere Asiatice, Fiecare, SpălatePere Asiatice, Fiecare, Spălate
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere

Ingrediente

340Nuci de orice fel (tocate)sau poate beresau poate bere411Nuci de orice fel (tocate)fasole roșie, scursă și clătităfasole roșie, scursă și clătită1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)Chorizo mexican (aproximativ 2 link-uri)Chorizo mexican (aproximativ 2 link-uri)1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)condimente de chilicondimente de chili11 kilogram de dovlecel,condimente de chilicondimente de chili2(iarnă)condimente de chilicondimente de chili1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)frunze de coriandru proaspăt tocatefrunze de coriandru proaspăt tocate8tortilla de porumb, la temperatura camereitortilla de porumb, la temperatura camerei283Nuci de orice fel (tocate)sos enchilada, împărțitsos enchilada, împărțit1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)usturoi tocatusturoi tocat2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiribrânză mărunțită, împărțităbrânză mărunțită, împărțită2(iarnă)1 şalotă, rasă sau tocată1 şalotă, rasă sau tocată4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăUlei, pentru grătarUlei, pentru grătar11 litru de lapte integral, la temperatura camereiceapa rosie, cubuleteceapa rosie, cubulete4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSare și piper negru proaspăt măcinatSare și piper negru proaspăt măcinat1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirismântână, pentru servire, opționalsmântână, pentru servire, opțional680Nuci de orice fel (tocate)friptură rotundă de topfriptură rotundă de top5326 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiripaste paccheri (tub mare) de aproximativ 2,5 inci lungime pe 2 inci lățimepaste paccheri (tub mare) de aproximativ 2,5 inci lungime pe 2 inci lățime3556 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriorez alb cu bob lungorez alb cu bob lung1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)oțet alboțet alb2(iarnă)oțet alboțet alb1ardei galben, tăiat cubulețeardei galben, tăiat cubulețe
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate56
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista