Rumaki

Rumaki
Rumaki este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap rețetă cu 24 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 53 calorii. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 40 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de ghimbir, pudră de curry, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 20%, ceea ce nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Rumaki, Rumaki, și Rumaki Polinezian.

Instrucțiuni

1
Tăiați ficatul de pui în bucăți de 24 (aproximativ 1/2 inch). Se amestecă împreună sosul de soia, ghimbirul, zahărul brun și pudra de curry.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ficat De PuiFicat De Pui
Pudră De CurryPudră De Curry
Zahăr BrunZahăr Brun
Sos De SoiaSos De Soia
GhimbirGhimbir
2
Adăugați ficat și castane de apă și aruncați pentru a acoperi. Marinați, acoperit și răcit, 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castane De ApăCastane De Apă
3
În timp ce ficatul marinează, înmuiați scobitori în apă rece 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
4
Se scurge bine.
5
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
6
Scoateți ficatul și castanele din marinată și aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastaneCastane
MarinadaMarinada
7
Așezați 1 bucată de slănină pe o suprafață de lucru și puneți 1 bucată de ficat și 1 castan în centru. Înfășurați slănina în jurul ficatului și castanului și fixați-o cu o scobitoare. Faceți încă 23 de rumaki în același mod.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastaneCastane
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
FicatFicat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
8
Se fierbe rumaki pe raftul unei tigaie broiler la 2 centimetri de căldură, întorcându-se o dată, până când slănina este crocantă și ficatul este gătit, dar încă ușor roz în interior (desfaceți 1 pentru a verifica coacerea), 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
9
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista