Rumaki
Rumaki este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap rețetă cu 24 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 53 calorii. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 40 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de ghimbir, pudră de curry, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 20%, ceea ce nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Rumaki, Rumaki, și Rumaki Polinezian.
Instrucțiuni
Tăiați ficatul de pui în bucăți de 24 (aproximativ 1/2 inch). Se amestecă împreună sosul de soia, ghimbirul, zahărul brun și pudra de curry.
Adăugați ficat și castane de apă și aruncați pentru a acoperi. Marinați, acoperit și răcit, 1 oră.
În timp ce ficatul marinează, înmuiați scobitori în apă rece 1 oră.
Scoateți ficatul și castanele din marinată și aruncați marinada.
Așezați 1 bucată de slănină pe o suprafață de lucru și puneți 1 bucată de ficat și 1 castan în centru. Înfășurați slănina în jurul ficatului și castanului și fixați-o cu o scobitoare. Faceți încă 23 de rumaki în același mod.
Se fierbe rumaki pe raftul unei tigaie broiler la 2 centimetri de căldură, întorcându-se o dată, până când slănina este crocantă și ficatul este gătit, dar încă ușor roz în interior (desfaceți 1 pentru a verifica coacerea), 5 până la 6 minute.