Rulă cu cremă de afine, nuci
Rula cu cremă de afine și nuci este o rețetă ovovegetariană fără gluten și lacto, cu 12 porții. Pentru 75 de cenți per porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 284 de calorii, 5 g de proteine și 18 g de grăsimi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți zahăr, afine, zahăr de cofetari și afine și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 20%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Încercați rulada de primăvară cu nucă de macadamia cu înghețată de zahăr brun și murături cu carambolă, cupe de rulada cu cremă de afine și brânză cu scorțișoară și rulada cu nuci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți albușurile într-un castron mic; se lasa la temperatura camerei 30 de minute. Tapetați un 15 inchi uns. x 10 inchi. x 1 inch. tava de copt cu hartie cerata; se unge hartia si se da deoparte.
Într-un castron mare, bate gălbenușurile de ou la viteză mare timp de 5 minute sau până când se îngroașă și devine de culoarea lămâiei. Bateți treptat 1/2 cană de zahăr. Într-un castron mic, combinați nucile, praful de copt și scorțișoara; se pliază în amestecul de gălbenușuri.
Intr-un castron mic cu batatoare curate, bate albusurile si sarea la viteza medie pana se formeaza varfuri moi. Bateți treptat zahărul, câte 1 lingură, la maxim până se formează vârfuri tari. Îndoiți treptat în amestecul de nuci.
Se întinde uniform în tava pregătită.
Coaceți la 350° timp de 20-25 de minute sau până când prăjitura revine când este ușor atinsă. Se răcește timp de 5 minute. Se răstoarnă pe un prosop de bucătărie pudrat cu zahăr de cofetă. Scoateți ușor hârtia cerată.
Rulați prăjitura în stilul de jeleu de prosop, începând cu o latură scurtă. Se răcește complet pe un grătar.
Pentru umplutură, într-un castron mic, bateți smântâna, zahărul și vanilia; pune deoparte 1/2 cană pentru garnitură. Desfaceți prăjitura; se întinde cu umplutura rămasă.
Puneți cu cusătura în jos pe un platou de servire. Se acopera si se da la frigider pana la servire. Pudrați cu zahăr cofetar; se ornează cu afine și topping rezervat.