Rulă cu cremă de afine, nuci

Rulă cu cremă de afine, nuci
Rula cu cremă de afine și nuci este o rețetă ovovegetariană fără gluten și lacto, cu 12 porții. Pentru 75 de cenți per porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 284 de calorii, 5 g de proteine și 18 g de grăsimi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți zahăr, afine, zahăr de cofetari și afine și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 20%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Încercați rulada de primăvară cu nucă de macadamia cu înghețată de zahăr brun și murături cu carambolă, cupe de rulada cu cremă de afine și brânză cu scorțișoară și rulada cu nuci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți albușurile într-un castron mic; se lasa la temperatura camerei 30 de minute. Tapetați un 15 inchi uns. x 10 inchi. x 1 inch. tava de copt cu hartie cerata; se unge hartia si se da deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suplimentar Zahăr De Patiserie și AfineSuplimentar Zahăr De Patiserie și Afine
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/3 Cani De Nuci Macinate1-1/3 Cani De Nuci Macinate
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Într-un castron mare, bate gălbenușurile de ou la viteză mare timp de 5 minute sau până când se îngroașă și devine de culoarea lămâiei. Bateți treptat 1/2 cană de zahăr. Într-un castron mic, combinați nucile, praful de copt și scorțișoara; se pliază în amestecul de gălbenușuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Intr-un castron mic cu batatoare curate, bate albusurile si sarea la viteza medie pana se formeaza varfuri moi. Bateți treptat zahărul, câte 1 lingură, la maxim până se formează vârfuri tari. Îndoiți treptat în amestecul de nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Se întinde uniform în tava pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Coaceți la 350° timp de 20-25 de minute sau până când prăjitura revine când este ușor atinsă. Se răcește timp de 5 minute. Se răstoarnă pe un prosop de bucătărie pudrat cu zahăr de cofetă. Scoateți ușor hârtia cerată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Rulați prăjitura în stilul de jeleu de prosop, începând cu o latură scurtă. Se răcește complet pe un grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
7
Pentru umplutură, într-un castron mic, bateți smântâna, zahărul și vanilia; pune deoparte 1/2 cană pentru garnitură. Desfaceți prăjitura; se întinde cu umplutura rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
8
Se presară cu afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)
9
Rulați din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
10
Puneți cu cusătura în jos pe un platou de servire. Se acopera si se da la frigider pana la servire. Pudrați cu zahăr cofetar; se ornează cu afine și topping rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Un Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De CaloriiUn Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii
1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Revista