Rulourile portocalii ale lui Carolyn
Rolls Orange Carolyn este un vegetarian rețetă cu 48 de porții. Această pâine are 112 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 277 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 14 ore și 5 minute. Mergeți la magazin și ridicați coaja de portocală, untul, făina și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Salata de Broccoli a lui Carolyn, Sosul de spaghete al bunicii Carolyn, și Carolyn ' s oh-atât de ușor Cherry Cobbler pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, dizolvați drojdia în apă caldă.
Lăsați să stea până devine cremos, aproximativ 10 minute.
Combinați untul tăiat cubulețe, 1/2 cană zahăr și sare într-un castron mare. Se amestecă laptele fierbinte și se amestecă pentru a dizolva untul.
Lăsați să stea până la călduț.
Amestecați drojdia, ouăle și făina în amestecul de lapte pentru a forma un aluat lipicios. Ungeți ușor un castron mare, așezați aluatul în vas și întoarceți-l pentru a acoperi cu ulei. Acoperiți cu o cârpă umedă și lăsați să crească la frigider timp de 8 ore sau peste noapte.
Scoateți aluatul din frigider cu 2 până la 2 1/2 ore înainte de coacere. Împărțiți aluatul în jumătăți.
Rulați fiecare jumătate pe o suprafață ușor făinată până la un dreptunghi gros de 1/4 inch.
Amestecați untul înmuiat, o cană de zahăr și coaja de portocală într-un castron.
Rulați aluatul de-a lungul marginii lungi.
Tăiați rulourile în felii de un centimetru cu ață dentară.
Așezați în cupe de briose unse.
Lăsați să crească până se dublează în vrac.
Coaceți într-un cuptor preîncălzit la 400 de grade F (205 grade C) timp de 10 până la 15 minute sau până se rumenesc.