Rulouri Ușoare De Semilună
Easy Crescent Rolls este un fără lactate și vegetarian pâine. O porție conține 92 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 36. Pentru 7 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Dacă aveți drojdie activă, sare, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare sunt Rulouri Ușoare De Semilună De Casă, Rulouri Ușoare De Scorțișoară Semilună, și Rulouri de semilună de curcan și brânză - idee ușoară de masă.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, dizolvați drojdia în apă caldă. Într-un castron mic, bateți ouăle până la o culoare deschisă de lămâie.
Se adaugă în amestecul de drojdie; pus deoparte.
Într-un castron mare, combinați 1 cană de făină, zahăr și sare.
Tăiați scurtarea până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere. Se amestecă amestecul de drojdie. Se amestecă suficientă făină rămasă până când aluatul părăsește partea laterală a bolului și este moale (aluatul va fi lipicios). Nu frământați. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Puneți aluatul în jos. Întoarceți-vă pe o suprafață bine făinată; împărțiți în treimi.
Rulați fiecare într-un 12-in. cerc; tăiați fiecare cerc în 12 pene.
Rulați pene de la capătul larg și așezați-le cu capătul ascuțit în jos 2 in. separat pe foi de copt unse. Curba se termină pentru a forma o formă de semilună. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 45 de minute.
Se coace la 375 km. 10-12 minute sau până se rumenesc.
Scoateți din tigăi în rafturi de sârmă.