Rulouri ușoare de scorțișoară cu glazură de unt rumenită
Rulourile ușoare de scorțișoară cu glazură de unt rumenită ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă face 15 porții cu 381 calorii, 6g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Această rețetă este plăcută de 111 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână extract de vanillan, lapte, aluat de pizza și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Fursecuri moi de scorțișoară cu glazură de unt rumenită, Bare de banane cu glazură de unt rumenită, și Tort de mere cu glazură de unt rumenită.
Instrucțiuni
Mutați suportul cuptorului în poziția centrală și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Bateți zaharurile, scorțișoara și vanilia în untul topit—ar trebui să aveți o pastă groasă frumoasă. Dacă pare prea supă / unt, mai adăugați câteva linguri de zahăr brun închis.
Împărțiți aluatul în două bile. Pe o suprafață cu făină generoasă, întindeți fiecare bilă de aluat într-un dreptunghi mare de aproximativ 1/4 inch grosime. Folosiți o perie de patiserie pentru a acoperi complet suprafața aluatului cu amestecul de unt.
Dacă includeți slănină în chifle, întindeți două benzi de slănină orizontal la aproximativ 1/2 inch de partea lungă a aluatului care este cel mai aproape de dvs., repetați cu încă două benzi de slănină în punctul de mijloc al dreptunghiului de aluat.
Rulați aluatul de-a lungul părții scurte, astfel încât să aveți o rolă lungă și slabă. Folosiți un cuțit zimțat pentru a tăia 15 bobine de scorțișoară din rulou și așezați-le în vasul de copt.
Ungeți chiflele cu lapte, apoi coaceți până când blaturile sunt maronii aurii și crocante, aproximativ 30 până la 40 de minute.
În timp ce chiflele se coc, rumenim untul pentru glazură într-o cratiță la foc mediu, învârtind tigaia din când în când. Odată ce untul s-a rumenit, transferați-l în vasul unui mixer electric cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete.
Lăsați untul să se răcească ușor, apoi bateți untul cu zahărul de cofetărie și vanilia pe mediu ridicat.
Adăugați puțin mai mult zahăr dacă glazura dvs. pare prea untă. Răciți chiflele de scorțișoară timp de 5 minute, apoi înghețați și serviți cald.