Rulouri ușoare de scorțișoară cu glazură de unt rumenită

Rulouri ușoare de scorțișoară cu glazură de unt rumenită
Rulourile ușoare de scorțișoară cu glazură de unt rumenită ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă face 15 porții cu 381 calorii, 6g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Această rețetă este plăcută de 111 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână extract de vanillan, lapte, aluat de pizza și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Fursecuri moi de scorțișoară cu glazură de unt rumenită, Bare de banane cu glazură de unt rumenită, și Tort de mere cu glazură de unt rumenită.

Instrucțiuni

1
Mutați suportul cuptorului în poziția centrală și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Bateți zaharurile, scorțișoara și vanilia în untul topit—ar trebui să aveți o pastă groasă frumoasă. Dacă pare prea supă / unt, mai adăugați câteva linguri de zahăr brun închis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(Marea Britanie Folosește Coacăze)(Marea Britanie Folosește Coacăze)
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
3
Împărțiți aluatul în două bile. Pe o suprafață cu făină generoasă, întindeți fiecare bilă de aluat într-un dreptunghi mare de aproximativ 1/4 inch grosime. Folosiți o perie de patiserie pentru a acoperi complet suprafața aluatului cu amestecul de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
4
Dacă includeți slănină în chifle, întindeți două benzi de slănină orizontal la aproximativ 1/2 inch de partea lungă a aluatului care este cel mai aproape de dvs., repetați cu încă două benzi de slănină în punctul de mijloc al dreptunghiului de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5
Rulați aluatul de-a lungul părții scurte, astfel încât să aveți o rolă lungă și slabă. Folosiți un cuțit zimțat pentru a tăia 15 bobine de scorțișoară din rulou și așezați-le în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
6
Ungeți chiflele cu lapte, apoi coaceți până când blaturile sunt maronii aurii și crocante, aproximativ 30 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
În timp ce chiflele se coc, rumenim untul pentru glazură într-o cratiță la foc mediu, învârtind tigaia din când în când. Odată ce untul s-a rumenit, transferați-l în vasul unui mixer electric cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Lăsați untul să se răcească ușor, apoi bateți untul cu zahărul de cofetărie și vanilia pe mediu ridicat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
9
Adăugați puțin mai mult zahăr dacă glazura dvs. pare prea untă. Răciți chiflele de scorțișoară timp de 5 minute, apoi înghețați și serviți cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou De ScorțișoarăRulou De Scorțișoară
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții15
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista