Rulouri Semilună Glazurate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de pâine, așa că încercați rulourile semilună glazurate. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 197 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 16. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați zahărul cofetarilor, drojdia activă, apa caldă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pillsbury rulouri de cină cu semilună frigorifică sau Pillsbury creații cu semilună frigorifică pentru Pillsbury foaie de aluat sub formă de fulgi frigorifici pentru Pillsbury, Crescent Rolls, și Crescent rolls pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în 1/2 cană de apă caldă. Topiți 3 linguri de unt.
Adăugați untul topit, dovlecelul, oul, zahărul, sarea, apa rămasă și 3 căni de făină în amestecul de drojdie; bate pana se omogenizeaza. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale.
Întoarceți-vă pe o suprafață făinoasă; frământați până la neted și elastic, aproximativ 6-8 minute.
Așezați într-un vas uns, rotind o dată pentru a unge blatul. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 1 oră.
Puneți aluatul în jos; întoarceți-vă pe o suprafață făinoasă.
Rulați într-un 17-in. cerc; se întinde cu untul rămas.
Rulați de la capătul larg și așezați, capătul ascuțit în jos, 2 in. în afară pe foi de copt negreșite. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 20 de minute.
Se coace la 400 la 12-15 minute sau până se rumenesc.
Scoateți din tigăi în rafturi de sârmă.
Combinați ingredientele glazurate; stropiți peste rulouri calde.