Rulouri sau pâini maro de miere
Rulourile sau pâinile maro de miere necesită aproximativ 2 ore și 55 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12 și costă 31 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 200 calorii. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți granule de cafea instant, drojdie de mașină de pâine, apă caldă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 38%, ceea ce este destul de rău. Încercați Zahăr Brun Miere Scorțișoară Role, Miere Pâini Albe, și Pâine De Grâu Cu Miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați apa, zahărul, untul, mierea, făina de pâine, făina integrală de grâu, glutenul vital de grâu, pudra de cacao, granulele de cafea instant, sarea și drojdia în tigaia unei mașini de pâine în ordinea recomandată de producător. Setați mașina pentru setarea aluatului, porniți și permiteți mașinii să finalizeze ciclul.
Scoateți tava de pâine cu aluat din mașină și puneți tigaia în apă caldă (aproximativ 90 de grade F, 32 de grade C). Acoperiți partea superioară a tigaiei cu un prosop și lăsați pâinea să crească în tigaie până se dublează, aproximativ 1 oră.
Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru înmuiată, dați cu pumnul în jos și împărțiți în 12 bucăți egale pentru rulouri sau 3 bucăți pentru pâini mici. Formați aluatul în bile. Aliniați o foaie de copt cu hârtie pergament și așezați rulouri pe foaia de copt pregătită.
Se presară cu semințe de susan.
Așezați foaia de copt într-un loc cald și lăsați să crească până când pâinea este dublată, aproximativ 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Pulverizați interiorul cuptorului preîncălzit cu apă și puneți imediat rulourile în cuptor.
Coaceți până când rulourile sunt maro auriu deschis, 15 până la 20 de minute. Pentru pâini, coaceți până se rumenesc și sună gol la atingere, 20 până la 25 de minute.